Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmenjek a kirándulásra?

Elmenjek a kirándulásra?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnök kitalálta,hogy idén menjünk vmi erdőbe és aludjunk ott sátorban!Sztem ez a legnagyobb hülyeség,amit ember ki tud találni...

Mégis mit lehet ott csinálni?Nézni a fákat?

Én nagyon nem akarok menni,mert vasalom a hajam és ahhoz kell áram,ami valószínűleg ott nem lesz.Sátorban én biztos nem fogok aludni,mert ki tudja,mi/ki támad meg minket...

Minden osztály képes menni normális helyekre,csak mi nem -.-

Ez az utcsó közös osztkir-ünk,szóval nagyon jónak kéne lennie,de így...

14//L

2011. márc. 16. 07:58
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Miért?Neked sok kedved lenne dög melegben,egy matracon aludni egy olyan helyen,ahol se vezetékes víz,se normális wc,se tévé,se wifi?

De mind1,már megoldottam a gondomat...

2011. márc. 16. 18:06
 22/38 anonim ***** válasza:
92%
Nincs WiFi, TV, áram... nincsenek élő barátaid? Csak hülyülés, beszélgetés, éneklés...
2011. márc. 16. 18:16
 23/38 A kérdező kommentje:
De vannak,de mi nem vagyunk az a túrázós típusok...
2011. márc. 16. 18:17
 24/38 anonim ***** válasza:
90%

-.-" bakker gáz vagy! mi lehetne izgalmasabb a természetnél?? naygon jó buli mi is tavaly vadkempingezni voltunk az osztállyal ;)

de ha anygon nem akarod akkor szólj az OFönek hogy a vadkemping illegális!

2011. márc. 16. 18:34
 25/38 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon el vagy kényelmesedve! Magyarországon van jó pár család, ahol nincs vezetékes víz, sem áram, mégsem nyavalyognak! Te meg pár napot nem bírsz ki.
2011. márc. 16. 18:40
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

Jajj, kényeskisasszony :D

Igen, nekem lenne kedvem. Voltam olyan táborban, ahol 1 hétig voltunk, szinte a semmiben. 30 fő volt összesen a falu lakossága, tévé nem jött be, térerő nem volt, azt a régi típusú pénzbedobálóst telefont használtuk. Jurtában aludtak a fiúk, mi pedig kőházakban, de az sem volt sokkal jobb.

És életem egyik legjobb hete volt ! Egyáltalán nem hiányzott a tévé, a gép, a telefon is csak azért, mert nem tudtam akkor beszélni anyuval, amikor akartam.

Ki fogod bírni, ne hisztizz :D

16/l

2011. márc. 16. 20:45
 27/38 anonim ***** válasza:
88%

Nagy habi a kérdés.

Ilyen ember nem létezik:D

2011. márc. 16. 21:20
 28/38 anonim ***** válasza:
88%

jajj niiincsen normáális vécéé úúristeeen én nem pisilek a bokorbaa mert még valami megcsipi a gyönyörű popsimaat. nincsen vifii és nem tudok dzsásztínra masztizni és nem látom a tévébe 2 napig espéét.mi lessz velem ráadásul meglátnak a fiúúk is úgy hogy niincsen kivasalva a hajaaam és nem fognak már sexinek tartani és aaaaaajómájgárd mi jessz.:SSS

És a legrosssssssssszabbb hogy elfognaaaaak rabolni a csúúnya bácsikk mert gyönyörű vagyoook.:'((

na kábé ilyennek tudlak elképzelni.

12:52 voltam.

2011. márc. 17. 13:55
 29/38 anonim ***** válasza:
89%

hát tudod irigyellek minket sosem visznek el ottalvós kirándulásra

én és a barátnőim is "falusiak" vagyunk.Van net,tévé,stb...

de mi nyaranta többször is kimegyünk a Bükkbe(ez egy hegység

ÉK Magyarországon)sátorozni 1-2 napra ilyenkor hülyülünk és képzeld semmi nem esz meg minket:P

néha jönnek a fiúk is mert nélkülük nem igazi a "a buli"

és elárulom neked 1szer se mondták,hogy úristen nem ma nem vasaltad a hajad????!!!!

őket nem érdekli az ilyesmi,sőt..........

14/L

2011. márc. 17. 16:51
 30/38 anonim ***** válasza:
86%
Uramisten. -.-" Én is vasalom a hajamat , de ha elmegyek egy osztálykirándulással , az osztálytársaimmal , akiket imádok , hát nem igazán érdekel , hogy ki van-e vasalva a hajam vagy sem.
2011. márc. 17. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!