Miért kell azért kiutálni valakit a közösségből meg pletykálni róla, mert más mint a többiek? 14/F
Én nem tartozok az iskolámban a menők közé, nagyjából senkinek se kellek, egy-két haverom van csak.
És mindez azért mert én nem bulizok, dohányzok, nem sportolok, meg nem hallgatok őrült külföldi zenéket, meg nem ökörködök állandóan.
Nem nagyon haverkodnak velem, meg még pletykálkodnak is rólam, egyesek fejükbe vették hogy én b*zi vagyok, és ilyeneket híresztelnek rólam mindenkinek az iskolában. így már senki nem akar velem haverkodni.
De miért kell ilyent csinálni csakmert nem vagyok menő? És ezek meg aki akarna velem haverkodni, azt se hagyják hogy haverkodjon, ellenem akarnák fordítani. És azért nekem is jól esne ha lennének haverjaim, nem itthon kéne lennem egész nap.
kezd el sportolni valamit, de ne mondd el senkinek, egy idö után szép kisportolt leszel,és az emberek is szívesebben nyitnak feléd , csak vigyáznod kell az érdekbarátságokkal, mert tuti hogy sok lesz. MARADJ SZERÉNY:D Ráadásul ha csapatsportot választasz, olyan jófej emberekkel ismerkedhetsz meg, hogy azt el se hinnéd :)
csak legyél nyitott és fogadd el a többieket ugy ahogy ök vannak, és akkor ők is el fognak fogadni téged úgy ahogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!