Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell azért kiutálni...

Miért kell azért kiutálni valakit a közösségből meg pletykálni róla, mert más mint a többiek? 14/F

Figyelt kérdés

Én nem tartozok az iskolámban a menők közé, nagyjából senkinek se kellek, egy-két haverom van csak.

És mindez azért mert én nem bulizok, dohányzok, nem sportolok, meg nem hallgatok őrült külföldi zenéket, meg nem ökörködök állandóan.

Nem nagyon haverkodnak velem, meg még pletykálkodnak is rólam, egyesek fejükbe vették hogy én b*zi vagyok, és ilyeneket híresztelnek rólam mindenkinek az iskolában. így már senki nem akar velem haverkodni.

De miért kell ilyent csinálni csakmert nem vagyok menő? És ezek meg aki akarna velem haverkodni, azt se hagyják hogy haverkodjon, ellenem akarnák fordítani. És azért nekem is jól esne ha lennének haverjaim, nem itthon kéne lennem egész nap.

2011. márc. 12. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem is kiutáltak általánosban, mert más voltam, nem tántorogtam haza minden hétvégén részegen, még barátom sem volt, nem hogy meglettem volna az egész városnak. Inkább olvastam, színházba jártam és elvoltam magamban. A középsuliban szerencsére lett egy-két barátnőm, de azért nem az igazi. Nehéz dolog és jó ha van valaki, aki segít. Ha gondolod írhatsz privit. :)
2011. márc. 13. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:

kezd el sportolni valamit, de ne mondd el senkinek, egy idö után szép kisportolt leszel,és az emberek is szívesebben nyitnak feléd , csak vigyáznod kell az érdekbarátságokkal, mert tuti hogy sok lesz. MARADJ SZERÉNY:D Ráadásul ha csapatsportot választasz, olyan jófej emberekkel ismerkedhetsz meg, hogy azt el se hinnéd :)

csak legyél nyitott és fogadd el a többieket ugy ahogy ök vannak, és akkor ők is el fognak fogadni téged úgy ahogy vagy!

2011. márc. 15. 11:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Most téged néznek ki, azért mert más vagy, mint ők, mert nem akarsz beállni a sorba a sok ugyanolyan közé. Évek múlva majd te a különcségeddel kiemelkedsz a többiek közül, többre viszed majd, mint azok, akik cigiznek, meg hányásig isszák magukat hétvégente. Akkor majd neked lesz okod lenézni őket, de már nem fogsz velük foglalkozni, mert az ők gonoszságuk által leszel még jobb ember.
2011. ápr. 1. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!