Miért kell azért kiutálni valakit a közösségből meg pletykálni róla, mert más mint a többiek? 14/F
Én nem tartozok az iskolámban a menők közé, nagyjából senkinek se kellek, egy-két haverom van csak.
És mindez azért mert én nem bulizok, dohányzok, nem sportolok, meg nem hallgatok őrült külföldi zenéket, meg nem ökörködök állandóan.
Nem nagyon haverkodnak velem, meg még pletykálkodnak is rólam, egyesek fejükbe vették hogy én b*zi vagyok, és ilyeneket híresztelnek rólam mindenkinek az iskolában. így már senki nem akar velem haverkodni.
De miért kell ilyent csinálni csakmert nem vagyok menő? És ezek meg aki akarna velem haverkodni, azt se hagyják hogy haverkodjon, ellenem akarnák fordítani. És azért nekem is jól esne ha lennének haverjaim, nem itthon kéne lennem egész nap.
Miért szerinted ilyen emberrel ki akarna lógni?
Otthon görnyedsz egész nap nem is sportolsz nem vagy vicces
nincs benned semmi érdekes.
Erre a leghasznosabb válasz, amit eddig hallottam, az az, hogy ők a h.lyék, nem te.
Az elsőre meg ne hallgass, mert valószínűleg mindig a menők sötétségében tengődött, és nem sikerült még rájönnie, hogy vannak még más értékek is, nemcsak azok, amik őt, vagy az 5 legjobb haverját jellemzik.
Egyébként a korosztály egyik legfőbb jellemzője, a falkaszellem, ami alapján mindenkit kiközösítenek, aki eltér az átlagtól.
És elég, ha te tudod, hogy nem vagy b.zi. :D
Hát szióka!
Annyit tudnék tanácsolni neked, hogy az első durván fogalmazott, ennyire nem lehet szörnyű semmi, de Te valószínűleg a szürke kisegér lehetsz. Egyébként amikor az egész osztály/suliközvélemény lényegesebb elemei látják, menj oda a "menő srácokhoz", és kérdezd meg tőlük, hogy mégis mi a bajuk a fejeddel. Valószínű nem fognak tudni válaszolni, akkor jól beolvasol nekik, és megmagyarázod, ogy amit rólad terjesztenek, hazugság, és hogy azért találták ki, mert éppen nem volt jobb pletyka. Legyen szellemes és ellentmondást nem tűrő a szöveged, majd ha befejezted, szépen lassan fordíts hátat, és menj el. Lehet utána meg akarnak verni, vagy valami, de ha kiálltál magad mellett és látják, hogy igenis jófej vagy, a közvélemény máshogy fog majd fogadni.
Bátorság!
Ja, és ha gimibe mész, ott tiszta lappal indítasz, oda nem érnek el a rólad kitalált csámcsogások, és azzal barátkozol majd, akivel csak akarsz.
Előző voltam, 16/l
az 1. válaszolo kissé kőszivüen fogalmazta meg,de sajnos igy van. :/
Mindenki olyan barátot keres,vagy van neki,akivel közös témák...
én pl a barátnőmmel a közös témák,meg a nagyszerű (xD) humorérzékünk...áh haggyuk :D
a pletykárol meg annyit ,hogy aki nem illik be,sajnos ez van vele. szerintem tuningold fel magad,aztán legyél önmagad... ;) sok sikert!!
Lepontozhattok,de én egyet értek az 1. válaszolóval...
Ki az,aki egy olyan sráccal akar lógni,aki maga a megtestesült unalom?! sztem senki...
Amúgy meg járj el valahova sportolni vagy mittudom én,ahol sok a veled egykorú.Vagy kezdj el bmx-ezni,az is menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!