Hiperaktív gyereknél szokták kérni, hogy délutánra már vigyétek haza a közösségből?
Szia! Az én fiam "csak" hipermotil (túlmozgásos), de még egyszer sem kértek tőlem ilyet.
Ellenben azzal már megfenyegettek, hogy kirakják, ha sokat hiányzik... :(
"Kirakják,mert sokat hiányzik? "
Talán azért,mert újra és újra meg kell szoknia az óvódai szabályokat.
Sajnos a legrendszeresebb oviba járással sem fog úgy viselkedni mint ahogy azt elvárnák.
Ja bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy ez bölcsőde.
Első voltam.
Amúgy nem kell neki megszoknia újra, mindig örömmel, szívesen megy. És a gondózéni szerint egész nap ugyanolyan vidám marad. Imád járni.
Szia!
Ilyet nem mondhatnak az óvodának vannak kötelezettségei az ovónő pedig inkább, szedje elő, hogy mit tanult a hiperaktivitásról és alkalmazza, akkor nem lesz a gyerekkel baja. Ne haragudj felháborító és nagyon sajnálom, hogy ilyet egyáltalán mernek mondani!
Nemrég kapták meg a szakértői véleményt,hogy hiperaktív és ezért mondták,hogy egy hiperaktív gyereknek sokkal jobb otthon,mint követelményeknek megfelelni reggeltől -estig.
A pszichológus is ezt mondta,hogy vigyem haza délben,bele is írta a véleménybe amit megkapott az oóvoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!