Gáz, hogy csak én nem mehetek a volt-ra. Mit csináljak?
én 14 éves vagyok és Bpi és sztem ha menni akarsz menj. dumáld meg velük ordítsd le a fejüket szökj el lázadj. fiatal vagy!
:DDDD Am 20:24-esnek: Hippik for ever :DDDDD
Gárdonyis vagyok,ti?:)
Nem fogom leordítani a fejüket,csak azért se fognak akkor elengedni,bár így se,mindegy.Jó a kapcsolatom velük,bíznak bennem,csak egyszerűen irtózatosan féltenek,pedig vagy 15 fős társasággal lennék,akiket nagyrészt ismernek is.Sok olyan dolog történt pl tavaly,2 lány ment együtt majd körbevette őket egy kb 10 fős fiúbanda és elkezdte őket terelni az erdő felé,ők meg gyors befutottak a vip-sátorba,hívták szüleiket,és azt mondták,minimum 5 évig nem mennek még.Erről anyáék nem tudnak,egyébként a lányok most 15 évesek,jóban vagyok velük.Nem a pénz miatt nem engednek,kifizetnék ők...
2009-ben én is jártam sopronban, VOLTon és nagyon tetszett, bár én jóval idősebb vagyok nálad. elég nagy a tömeg, vegyes a társaság, biztos vagyok benne, hogy bajba is lehet keveredni. a szüleid helyében akkor engednélek el, egy nagyobb társasággal mész, ahol idősebbek is vannak.
26/l
Egy történetet mesélnék el, ami a másodunokahúgommal történt meg. Tavaly a VOLT-on. A legmegbízhatóbb, végig kitűnő, 14 éves lányt képzelj el, aki még a felvételit is 97%-ra írta meg. A részleteket onnan tudom, hogy együtt laktunk akkor még a nagynénémékkel és a szüleim meg ők elutaztak. A lányka a fesztivál végén jött csak haza, én addig otthon voltam.(Tavaly töltöttem a 19-et.)
Szóval a leányka elment egy 15 fős társasággal, vegyesen 17, 16, 13, 15 évesek keverve. A második napon csörgött a vezetékes telefon, gondoltam valami rokon. Hát a kórház volt. A lányt megerőszakolták, különböző partydrogokat találtak a vérében, illetve ájultan hozták be a kórházba, persze töméntelen alkohol kíséretében. Már rohantam a kórházba(jogsim, kocsim volt már), közben hívtam a szüleimet, nagynénéméket de mobil kikapcsolva, a szállodában nem voltak. Csak délután mehettem be a másodunokahúgomhoz. Éppen ébredezett. Falfehér fallal tanulmányoztam a rokonom arcát, illetve fogtam fel a történteket. Már éjfél körül járt az idő, míg mindent elmesélt. Amiket elmondott, később kiderült minden igaz volt, mert az elkövetők beismertek mindent. A történet:
Másodunokahúgom kért egy üveges colát a rekeszből, mert a társaság többi tagja vitt. Folyamatosan nézte -a biztonság kedvéért- nem-e raknak bele valamit. Kiment a barátnőjével a sátor elé leülni, ott bontotta ki az üveget. A szokásosnál jóval nehezebben nyílt, mást nem érzett rajta. Ez olyan este 7 körül történt. Később elkezdett fájni a feje, vett be gyógyszert=meg is szűnt a fejfájás. Később szédült, leült, ivott egy kis vizet= jól lett. 11-kor két a csoportból lévő fiú egy másik üres sátorba vitte. Mivel már hatott a drog, elkezdték itatni. Hát a lány egyre jobban élvezte a fiúk társaságát, hát sztriptízt adott nekik. A fiúk is tettét a dolgukat=kényeztetni kezdték. Minden volt ám amit el tudsz képzelni...Végül a kiscsajszi elájult, megijedtek a fiúk, hát kórházba vitték. Onnantól már tudjátok mi történt. És kitudja, ha valamire nem emlékezne mi történt még. Hál' Istennek terhes nem lett, AIDS-et sem kapott. Eléggé jól jött ki a körülményekhez képest. Ma már átkozza a pillanatot, amikor a szülei elengedték, persze nem haragudott rájuk. Én akkor megtanultam, nem engedem el a lányom, még ha milliókat is adnának érte. Szerintem a szüleid jól tették, hogy nem engedtek el. Talán mindenkinek leeset, hogy a colába előzőleg rakták bele a cuccot és még a fóliába is visszarakták. Ennyit erről, remélem Te nem szeretnél így járni. 20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!