Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz, hogy csak én nem mehetek...

Gáz, hogy csak én nem mehetek a volt-ra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,soproni.Már a tavaly nyári volt fesztiválon is ott volt vagy 10 osztálytársam,akár hajnalig,sokan ott is aludtak,bár csoportosan,de felnőtt felügyelet nélkül,13 évesen.Én akkor egyáltalán nem vágytam oda,de tényleg,szinte minden haverom ott volt,talán 1-2 nem.Ezen a nyáron MINDENKI megy akivel jóban vagyok itt sopronban,engem pedig 18 éves koromig nem engednek,se ide,se buliba,és amúgy is sötétedésre mindig itthon kell lennem,pedig kitűnő vagyok,és nincs okuk rá anyáéknak,hogy ne bízzanak meg bennem.Szülők:engednétek gyerekeiteket ennyi idősen?Kamaszok:ti mennétek/mentek?
2011. márc. 10. 18:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%

Engem is csak 18 után engedtek el. 17 voltam, az összes barátom ment egy koncertre, én meg itthon bőgtem. A 18. szülinapomkor is itthon kellett ülnöm, pedig tényleg semmi okuk nem volt rá, megvetem az alkoholt, a cigit, a züllést.

Aztán 19 évesen voltam pár koncerten, és aztán nem is mentem többet.

Mondjuk 14 évesen eszembe nem jutott volna bulizni, de akkor még senkinek sem abból a korosztályból.

2011. márc. 10. 18:26
 2/20 anonim ***** válasza:
63%

Pont annyi idős vagyok mint te,és én is megyek fesztiválozni.Szerintem a szüleid igazán megengedhetnék,hogy menj VOLT-ra,mivel helyi vagy,meg stb.

Bár....azt remélem tudod,hogy nem olcsó mulatság.Engem is csak azért enged el édesanyukám,mert kerestem magamnak valami mezőgazdasági aljamunkát feketén,hogy meglegyen rá a pénz.Plusz feláldozom a nyaramra a ballagásipénzem. :)

Szóval...tenni kell érte,hogy elengedjenek.

Valamint szerintem attól is függ,hogy milyen kapcsolatod van a szüleiddel.Mert ha nem túl jó,akkor abból az következik,hogy nem bíznak benned...Én anyum tudja,hogy nem vagyok valami jókislány,de talpraesett vagyok,tudok vigyázni magamra...Szóval ápolj velük jó kapcsolatot.És tanulj meg érvelni.A szülőknél fontos ,hogy értelmesen beszélj,és akkor talán egyenrangú partnerként kezelnek.;)

Sok sikert.

2011. márc. 10. 18:34
 3/20 anonim ***** válasza:
73%

én megszöktetlek.

de ozorára megyünk ;) benne vagy?

2011. márc. 10. 18:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is soproni vagyok. :) Melyik suliba jársz???
2011. márc. 10. 18:55
 5/20 anonim válasza:
42%
én hamarosan 13 éves leszek, de novemberben voltam gaga koncerten budapesten, két másik barátnőmmel akik 14-15 évesek. nem volt semmi probléma:) bár ez nem ilyen fesztivál volt,tudom hogy az más, de szerintem 14 évesen már simán elengedhetnének, főleg hogy olyan sokan vagytok/mentek. biztos nem lesz gond
2011. márc. 10. 19:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

18.53-mas .előtted író vagyok.

én is ozorára megyek. :DDDDDD

legalábbis a terveim szerint majd valahogy...XD

2011. márc. 10. 20:24
 7/20 anonim ***** válasza:

20:24

14évesen???

durva vagy :D

2011. márc. 10. 20:32
 8/20 anonim ***** válasza:
70%

inkább örülj, hogy normális szüleid vannak...

17/f

2011. márc. 10. 20:34
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

20.24 vagyok. : DD

őőőm igen.

az az egyetlen nekem való fesztivál.

illetve...nem az az egyetlen de oda vagyok a hippi/goa/raszta fesztiválokért.meglepődnél ha látnád,hogy nézek ki. :DD

2011. márc. 10. 20:35
 10/20 anonim ***** válasza:

gyere majd ki legalizációs napra.

global marijuana march. általába a margit szigeten szokott lenni.

2011. márc. 10. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!