Hogy vegyem rá aput?
Azt mondta hogy nem mehetek bulizni,mert nem tanulok rendesen,de most javítottam,és ezt tudja is. Hogy vegyem rá hogy elmehessek bulizni? Alig 15 nap múlva lesz,és 30 nap múlva a sz.napom. Ha azt mondom hogy ajándékként azt kérem hogy engedjen el bulizni,ti belemennétek? Mármint szülők.
15L
Engem mostanában már elengednek bulizni.
Az egész egy koncerttel kezdődött. A közösségi házban volt 2 koncert egy este, a belépő ára is kedvező volt (1200Ft). Mondtam anyukáméknak, hogy legjobb barátnőmmel szeretnénk elmenni, el is engedtek!
Eleve úgy mentem el, hogy a szüleim tudták, hogyha úgy alakul iszok egy kicsit, de mértékkel. Megbeszéltük, hogy senkitől nem fogadok el semmilyen innivalót (se alkoholt, se üdítőt), inkább vegyek magamnak és legyen a kezembe, nehogy beletegyenek valamit.. Ez abszolút értetődő volt számomra, hiszen a mai világban sosem lehet tudni. Éjfélig engedtek el, fél 12-kor már otthon volt. Apukám felébred, bár nagyon halk voltam (de ő rossz alvó, zaj nélkül is felébred éjszaka), beszéltünk is, látta, hogy nem voltam részeg meg semmi. Másnap megbeszéltük milyen volt, mit ittam stb.
Azóta egyszer voltam bulizni, és most szombaton is kimegyünk a barátaimmal:)
Annyi a titok, hogy mindig őszinte vagyok a szüleimmel, itthon segítek, jól tanulok, megbízható vagyok. Mindig időben hazaérek, sosem voltam részeg, nem drogozok stb. Szóval nem játszom el a bizalmukat.
Ugyanez volt a nővéremnél is, vele sem volt semmilyen probléma, nem történt vele semmi. Ezért engem is endegnek a szüleim!
Hozzátesze, mi nem discoba és nagy szórakozóhelyekre járunk, inkább kissebb klubba, vagy pubba:) Esetleg csak kint sétálunk a városban:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!