Mit tegyek? Hogy szeressek ki belőle? (Lent)
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki szeptember óta tetszik (első év gimiben), tök jól elvagyunk, de ahogy látom én csak barát vagyok neki. Ezzel semmi gondom nincs is, mert osztálytárssal nem is szeretnék semmi komolyabbat, de egyszerűen fáj. Hogy tudnék úgy kiszeretni belőle, hogy ne érezzen semmit meg ebből és barátok maradjunk?2011. márc. 8. 18:36
1/6 anonim válasza:
Óh... milyen ismerős :)
Én nyolcadikban szerettem bele osztálytársamba, akinek csak én barát voltam, amúgy nem tudta. Elballagtunk, 1 évig szenvedtem miatta, meg hiányzott, aztán kimúltak az érzések. Ugye nem találkoztunk , nem láttuk egymást, elfelejtettem, de nehéz volt.
Szerintme neked - mivel nem áll fent a ballagás lehetősége- tudatosítani kéne magadban, hogy ő csak barátnként tekint rád, nincs értelme reménykedned, nem fog szeretni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, azt próbálom, csak hát nehéz úgy, hogy mindennap látom. :)
2011. márc. 8. 18:54
3/6 anonim válasza:
talán megtudakolhatnád valahogy, hogy tényleg nincs-e esélyed nála, mondjuk egy másik barátnőd valahogy kiszedhetné belőle
ha biztos, hogy csak barátként tekint rád, sajnos szenvedned kell, de nem félj, előbb-utóbb úgy is jön valaki, aki jobban fog tetszeni :)
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Már 100%, hogy csak barátként tekint rám, szóval az elmondást hanyagolnám... :)
2011. márc. 10. 19:30
6/6 anonim válasza:
Ne röhögtessetek már! Majd pont a barátnődnek fogja elmondani...ez esetleg a Barátok köztben jönne össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!