Hogyan szeressek ki belőle? Nagyon fáj, csak sírok. Ő az első szerelmem.
Vagy szeretném büntetni a kisebb kamui miatt, hogy szenvedjen kicsit Ő is..
Enek akpcsolatnak igy semmi értelme.
Normális kapcsolatban az ember nem bántani akarja a másikat.
Az első, amit tisztázni illene Magadban, hogy szereted-e a fickót, vagy sem.
Ha szereted, akkor ne azon füstölögj, hogy miként hangolhatnád Magad ellen, hanem viszonyulj hozzá érdemei szerint. ( -Magánvéleményem szerint nem egyeztethető össze hazugság az igaz szerelemmel, de Neked más az értékrended, - lehet, hogy "bocsánatos bűnnek" értékeled ugyanazt, amiért én lazán kirúgnám a Páromat.)
Ha nem szereted, akkor meg hideg fejjel "lapozzál", - ne pazarolj az életedből egyetlen percet se arra, aki nem érdemli meg a figyelmedet!
A legnagyobb hiba - amit elkövet(het)sz, - hogy mással hasonlítod össze az aktuális párodat, pedig ő a jelenlegi párod, nem az elődje.
Ezt a megközelítést el kell (!) felejtened, mert súlyosabb esetben bele is lehet őrülni ebbe!
értem.
a kamuk ilyen regisztrációk voltak közösségi oldalakra.
meg mikor 1hete jártunk regisztrált 1 társkeresőre, de megadta nekem a jelszavát, még kép sem volt feltöltve róla.
azt mondta nem tudja törölni magát, nem hittem neki, megnéztem és tényleg azt irja hogy "a törlés átmenetileg szünetel" azóta be sem lépett, mert mondtam hogy ne tegye, és aztmondta csak ezért lépett be akkoris mert törölni akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!