Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok kapcsolatot. Hogy szeressek ki belőle?
Van egy srác akit szeretek, és úgy érzem ő is engem (mindig keres, hív sétálni, érzelmes üzeneteket ír elég sűrűn).
Mondta, hogy szeretne majd családot, meg előtte már komoly kapcsolatot...csak az a probléma, hogy én nem, mert nem érzem magam érettnek hozzá.
Volt 1 1éves kapcsolatom (ennek 2 éve), és nagyot csalódtam. azzal szakított az akkori párom, hogy engem nem lehet szeretni. Azóta nem is merek szeretni, meg nem is tudok annyira mint régen és nem akarok elköteleződni. Nem akarom, hogy bárki korlátozza a szabadságom, nem akarok az érzelmeim rabja lenni.
viszont őt sem akarom megbántani, mert fontos számomra...valahogy úgy akarom megszakítani ezt a kezdődő v.mit, hogy neki ne legyen rossz.
az különösen bánt hogy nagyon őszinte volt velem...azt is elmondta, hogy garázdaság miatt majdnem becsukták, és egy dobása van...de én nem akarok így járni v.kivel, hogy folyton attól féljek, mikor csinál felindulásból butaságot, és aztán évekig bent legyen,mire már túlzottan beleszerettem (előző barátomnál is így volt).
én csak békét akarok, és szabad lenni...
légyszi normális válaszokat írjatok!
nem is merek szeretni, meg nem is tudok annyira mint régen és nem akarok elköteleződni. Nem akarom, hogy bárki korlátozza a szabadságom, nem akarok az érzelmeim rabja lenni.
barátnőm is mindig ezt mondja, hiába bizonyítom, hogy szeretem...kemény dolog ez :s adj esélyt és időt a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!