Mit tegyek? A lányom imádja a Dr. House-t!
Van egy 14 éves lányom, és szinte mindig a Doktor Houset nézi. Van benne egy doki, azt hiszem Robert Chase. Meg van őrülve azért a színészért. Állandóan a Houset nézi.
Persze azért a barátaival is nagyon sokat van, tehát nincs begubózva a képernyő elé.
Ezt ki fogja nőni?
Egy aggódó anyuka
Chase szerintem is cuki^^
Egyébként pedig nem értem,hogy miért baj,hogy azt nézi?
Én már 10 évesen is függő voltam,most,14 évesen pedig még mindig szeretem...
Nem értelek...
Szerintem nem baj.Miért is lenne baj???
30 éves családanya vagyok,de én is imádom Houset:)
Ne aggódj ebben a korban szinte minden tininek van egy színész,vagy énekes aki tetszik,anno nekem is volt:)
Én 34 éves vagyok és én is szoktam nézni, ez a kedvenc sorozatom nekem is.
De rájöttem: Ő még fiatal, és hagy rajongjon :)
A kamaszkor lényege a rajongás. Szerintem még nem nőtt fel úgy lány hogy ne rajongott volna valakiért. Az én szobámban tele volt a fal poszterekkel, róluk álmodoztam éjjel nappal. És egészséges, normális felnőtt nő lettem. 23 éves vagyok, van egy csodás kislányom. A posztereket pedig egy albumban őrzöm,és mikor a kezembe kerül jól mosolygok.
:)
Az butaság,hogy a kamaszkor lényege a rajongás. pff.
Úgyse tudsz mit tenni,eltilltatni úgysem tudod,akkormeg?
A,úgy nembaj nekem is sok osztálytársam van aki már már betegesen rajong valaki után :D
mondjuk ők úgy havonta más után rajonganak,szóval.. :DD
Ez teljesen természetes, nekem is vannak posztereim, a háttérképemen is mindenhol kedvenc van és vannak pillanataim mikor elég egy kép és el bírok olvadni, de ettől még egy teljesen normális és értelmes lány vagyok.
Ha már a fiújával szakít miatta és hasonlók az viszont már baj... :/
Mint ahogy annak idején én Brad Pittér rajongtam, meg Britney-ért, ő ezért a pasiért van oda... Nincs ebben semmi.
Ugyan olyan mintha Hannah Montanaért lenne oda, vagy Justin Bieber-ért...
És sztem amúgy a Dr. House-ból sokat lehet tanulni, én is imádom, bár nem a pasik miatt. :)
A lányod meg már amúgy sem olyan kislány. :)
Nyugodt lehetsz! :)
22L
Istenem a szülőknek soha semmi nem jó. Az se jó, ha semmit nem csinál a ygerek, az se jó, ha csak keveset csinál, az se ha túl sokat, az se ha rajong, semmi.
Kedves szülők, ugyan nézzetek már magatokba, én is csak 20 éves vagyok, de értem fele ennyit nem rinyáltak itthon, pedig én is rajongtam, jártam el bulizni és még rendetlenség is volt sokszor körülöttem... Ti nem voltatok fiatalok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!