15 hós lányom imádja a céklát, sokat is eszik belőle. Megszínezheti ez a pisijét? Nálatok volt hasonló?
Figyelt kérdés
Ma reggel a pelusban rósaszinesnek látszott a pisi. Pamperst használunk, a középen lévő zöld betéten semmi nem látszott,csak a pelus fehér részein sejlett át ez a szin. Remélem nem véres vizelet. Egyébként a gyrek élénk, láza nincs. 1 hete kata az esedékes kötelező oltását.2010. jan. 19. 11:23
1/7 anonim válasza:
persze,pisit kakit megszínezheti, ne aggódj.
2/7 anonim válasza:
A kakit 100% hogy megszínezi(saját példa :) ), de szerintem a pisit is simán lehet. Ha nem kapnál tuti választ itt, akkor hívd fel a háziorvost/védőnőt, biztos megmondják :)
3/7 anonim válasza:
Szia! Én most kérdeztem a védőnőt, mert az én fiam is imádja a céklát krumplival, valami elképesztő mennyiséget megeszik belőle :D Szóval azt mondta a védőnő, hogy a kakit megszinezi, de előfordul a pisinél is főleg ha nagyobb mennyiséget eszik belőle.
4/7 anonim válasza:
Tuti megszínezi, pisit is kakit is:-) Nálunk is ez van, ha céklát eszik. (pisi rózsaszín, kaki szinte fekete)
Egyébként a cékla nem csak a babákkal teszi ezt, hanem a felnőttekkel is:)...úgyhogy ne aggódj!
5/7 anonim válasza:
persze h megszínezheti...emiatt ne aggódj nincs a picurkának semmi baja:)
6/7 anonim válasza:
Az én babám is imádja a céklát, sokszor főzök neki, ő is pirosat pisil tőle, és bordót kakil. 14 hónapos lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok. A kakit tudtam, de a pisinél eddig nem tapasztaltam ilyet.:)
2010. jan. 19. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!