Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? A lányom imádja a...

Mit tegyek? A lányom imádja a Dr. House-t!

Figyelt kérdés

Van egy 14 éves lányom, és szinte mindig a Doktor Houset nézi. Van benne egy doki, azt hiszem Robert Chase. Meg van őrülve azért a színészért. Állandóan a Houset nézi.

Persze azért a barátaival is nagyon sokat van, tehát nincs begubózva a képernyő elé.

Ezt ki fogja nőni?

Egy aggódó anyuka

2011. márc. 7. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én is szeretem a doktor hauset tök jó de én house hülyeségeiért és beszólásaiért nézem
2011. márc. 8. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:
MI bajod van az mtv-vel jobb mint a retek klub
2011. márc. 8. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Az ,hogy az összes műsoruk szemét,és Music tvhez képest, már alig megy rajta zene.
2011. márc. 9. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Jobb mintha egy Tokio Hoteles, vagy Justin beiber, vagy valami hasonló fömedvény lenne a példa képe, nem?

Mindenkinek van ilen korban példa képe, a régebbi, 5-10 évvel ezelőtti, ilyen korú fiataloknak(mármint a fiúkak) még Sly, Mel Gibson, Bruce Willis, Schwarzenegger volt a példa képe

a nőknek meg valami modell. esetleg színésznő! nem probléma, jó színészt fogott ki, jobb mintha valami féreg lenne...

2011. márc. 9. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocs én azt hittem a magyar televízióról beszélsz mtvnem mondjuk azt is
2011. márc. 9. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Hááát szerintem inkább , az m1-et használják rá, de semmi baj, gondoltam , hogy félreértés :)
2011. márc. 10. 14:31
 17/17 anonim válasza:
kedves szülő hagyd békén as lányodat, mást már nem tudok mondani de olyan szinten idegesítőek vagytok hogy nagyon anyám nézte az SMS eimet a volt barátnőmmel! esküszöm igy volt viszont ha hozzáérek a telefonjához, fiam semmi közöd hozzá fa*zom kivan ezzel a
2011. márc. 23. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!