Tabu téma szex? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szoktatok ilyenről beszélni kamasz lányotokkal, fiatokkal? Szerintem mégiscsak jobb, ha szülőktől hallja meg ezeket a dolgokat, mint egy idióta társaságban vagy az internetről.2011. márc. 1. 18:05
1/12 anonim válasza:
Nálunk teljesen tabu volt,még felvilágosítást sem kaptam.
17/L
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk is mindig tabu volt.
2011. márc. 1. 18:22
3/12 anonim válasza:
Sajnos igen, azért van az, hogy úgy vágnak bele a szexbe, hogy semmit nem tudnak se a védekezésről és arról sem, hogy egy lány hogyan lehet terhes. Sőt sokan a saját nemi szervüket sem ismerik.
4/12 anonim válasza:
Nálunk nem. Kényes téma ugyan meg a beszélgetés elején én is szorongtam de megutdtam mindent mertem kérdezni is.
Unokaöcsém kapott könyvet az anyjától meg kérdez is tőle de inkább ő meg hozzám fordult hisz egy fiúval ő jobban meg tudta beszélni
22F
5/12 anonim válasza:
Nálunk egyáltalán nem az. Anyukám világosított fel, mondjuk már az iskolából szinte mindent tudtam(osztálytársak, nem felvilágosító-óra révén), de a mai napig néha-néha beszélgetünk erről.
14/L
6/12 anonim válasza:
Mi sem beszéltünk soha. 18 évesen 2 év kapcsolattal a hátam mögött kérdezte meg édesanyám, hogy van-e valami kérdésem...
Én biztosan másképp csinálom majd...
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, a saját gyerekeimmel majd én is másképp fogom csinálni :)
2011. márc. 2. 08:46
8/12 anonim válasza:
Engem nem felvilágosítottak, csak beszéltek előttem mindenről, és ragadt rám.:D Talán így nem a legjobb módszernek hangzik, de legalább nem kellett megejtenünk a kínos beszélgetéseket, és mégis megtudtam mindent amit kellett.
9/12 anonim válasza:
Nálunk nem az. Anyukámmal bármikor beszélhetek erről a témáról.
14/L
10/12 anonim válasza:
nem is kerül szóba, pedig már nem vagyok kisgyerek...felelősségteljesebb vagyok mint sok felnőtt, így megldottam hogy tisztában legye azzal, amivel kell.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!