Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex és terhesség? (Bővebben...

Szex és terhesség? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ahogy halad előre a terhességem, annál kevésbé kívánom a szexet. Előző terhességemnél is így volt. Szülés után rendeződött a helyzet, de most megint ugyanabban a cipőben járok. Mindnhol azt lehet hallani, a terhes nő nagyon kívánja a szexet. Na, én pont az ellenpélda vagyok, pedig amúgy rendes "étvágyam" van. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. márc. 14. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

az első gyereknél nagyon kívántam a szexet, mondjuk elötte is.

most a másodiknál már lassan félidőben vagyok, de még a csókolózástól is undorodok, még ha mások csinálják is, de az orgazmusra vágyom, így annak érdekében a minimálisat megtesszük a férjemmel:-)

2011. márc. 14. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én most 29 hetes vagyok, és pont ma délelőtt szeretkeztünk a férjemmel. Hát, én úgy vagyok vele (de komolyan), hogy behatol a férjem, és rá 1-2 percre már olyan orgazmusom van, mint még soha. Én nagyon élvezem, és persze a férjem is. Olyan büszke magára. ;)
2011. márc. 14. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egész végig nem kívántam a szexet terhesség alatt. Az elején féltettem a babát, a végén kényelmetlen volt minden. A szülés után sem kívántam sokáig, mert akkor meg ráállt arra az agyam, hogy anya vagyok és nem tudtam ettől elvonatkoztatni.

Én is sokszor olvastam, hogy mennyire kívánták a szexet, és néha már magamat hibáztattam, és lelkiismeret furdalásom volt, hogy én nem vagyok ilyen szexéhes, de szerintem sokan vannak az ellenkező táborban is, és sokan nem is merik bevallani, hogy nem éppen a szex volt a legfontosabb a terhesség alatt.

2011. márc. 14. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én rosszul vagyok a gondolatától is, nem is tagadtam soha.A szülés után egy fokkal jobb, de önmagamat csak a szoptatás abbahagyása után kapom vissza.
2011. márc. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!