Szerintetek, ha pénteken este volt ovum, a keddi szex még időben lehetett? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Closi+fostimon+choragon, ezeket kapom. Az orvos mondta, hogy szerdán és pénteken kellene szexelni, de sajnos nem jött össze, mert már mindketten kivagyunk a muszáj szextől (kedden még nem volt muszáj, sikerült is)! A kérdés másik fele, hogy ha elmondom az orvosnak, hogy nem megy a szex (már amikor kell), akkor végre megcsinálja az inszemet, mert így semmi értelme, hogy gyógyszerekkel töm. Majdnem 2 éve próbálkozunk, orvoshoz kb. 1 éve járunk. Másnak is gondot okozott ez a szexben?2010. máj. 15. 13:10
1/3 anonim válasza:
Reménykedni lehet, többeknek sikerült így. Nekem még nem, csak ovu közelében 1-2 napon belül. A kényszer sajnos tényleg ezt váltja ki, én inkább nem mondok semmit a ciklusomról neki.
2/3 anonim válasza:
Sajnos már több helyen olvastam, h pszichésen gondot okoz a muszáj szex!!! Főleg a férfiaknál ... ez lelkileg is tönkretehet bárkit, szóval próbáljátok meg az inszemet!!! Ne gyötörjétek így magatokat, mert méginkább mélypontra kerülhettek!!!! Tiszta szívből kívánom, hogy mielöbb legyen babátok! Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Mi is voltunk így. Gyógyszer + muszáj szex. A férjem nekem rögtön az elején azt mondta, hogy ő muszájból nem, csak szeretetből hajlandó velem lenni - én még benne is lettem volna. Ebből az lett, hogy a természetes együttlétek is elmaradtak, romlott ezen a téren a kapcsolatunk. Aztán majd egy év szenvedés után azt mondtam, hogy elég, orvost váltottam. Első alkalommal úgy megvizsgált, hogy azt hittem ottmaradok. Azt mondta, nem kellenek a gyógyszerek, nincs gond, menjek haza. Következő hónapban terhes lettem. Gyógyszer nélkül, szerelemből. Azóta sem értem.
Ui.: A férfiak nem tudnak muszáj-szexelni. Érezniük kell, hogy ők a fontosak, miattuk vagyunk együtt, máskülönben a kapcsolat rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!