Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek, ha pénteken este...

Szerintetek, ha pénteken este volt ovum, a keddi szex még időben lehetett? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Closi+fostimon+choragon, ezeket kapom. Az orvos mondta, hogy szerdán és pénteken kellene szexelni, de sajnos nem jött össze, mert már mindketten kivagyunk a muszáj szextől (kedden még nem volt muszáj, sikerült is)! A kérdés másik fele, hogy ha elmondom az orvosnak, hogy nem megy a szex (már amikor kell), akkor végre megcsinálja az inszemet, mert így semmi értelme, hogy gyógyszerekkel töm. Majdnem 2 éve próbálkozunk, orvoshoz kb. 1 éve járunk. Másnak is gondot okozott ez a szexben?
2010. máj. 15. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Reménykedni lehet, többeknek sikerült így. Nekem még nem, csak ovu közelében 1-2 napon belül. A kényszer sajnos tényleg ezt váltja ki, én inkább nem mondok semmit a ciklusomról neki.
2010. máj. 15. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos már több helyen olvastam, h pszichésen gondot okoz a muszáj szex!!! Főleg a férfiaknál ... ez lelkileg is tönkretehet bárkit, szóval próbáljátok meg az inszemet!!! Ne gyötörjétek így magatokat, mert méginkább mélypontra kerülhettek!!!! Tiszta szívből kívánom, hogy mielöbb legyen babátok! Sok sikert!
2010. máj. 15. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk így. Gyógyszer + muszáj szex. A férjem nekem rögtön az elején azt mondta, hogy ő muszájból nem, csak szeretetből hajlandó velem lenni - én még benne is lettem volna. Ebből az lett, hogy a természetes együttlétek is elmaradtak, romlott ezen a téren a kapcsolatunk. Aztán majd egy év szenvedés után azt mondtam, hogy elég, orvost váltottam. Első alkalommal úgy megvizsgált, hogy azt hittem ottmaradok. Azt mondta, nem kellenek a gyógyszerek, nincs gond, menjek haza. Következő hónapban terhes lettem. Gyógyszer nélkül, szerelemből. Azóta sem értem.

Ui.: A férfiak nem tudnak muszáj-szexelni. Érezniük kell, hogy ők a fontosak, miattuk vagyunk együtt, máskülönben a kapcsolat rovására megy.

2010. máj. 16. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!