Csak engem háborít fel? Mi a véleményed?
"neked mi a véleményed róluk?"
- Hogy mind b*zi.
Engem meg a sok b*zi emo háborít fel. Milyen már, amikor egy fiún 10 kiló festék van, ki van lakkozva körme, úgy viselkedik, mint egy lány?
Már voltam úgy, hogy egy ismerősöm mondta hogy kicsit menjünk oda Andrishoz, erre elindult valaki felé, akiről én egészen addig azt gondoltam, hogy lány és még meg is kérdeztem Andristól, hogy mi a rendes neve. Mikor mondta, hogy András kicsúszott a számon, hogy miért te fiú vagy? Gondolom mondanom se kell, hogy sikerült megsértenem. Mondjuk utána megkérdeztem néhány ismerősö, hogy szerintük fiú vagy lány és 1 kivételével(aki ismerte) mindenki lánynak nézte.
Azóta inkább kerülöm at emosokat és nem akarom megtudni, hogy fiúk vagy lányok, mert 95%-ukról nem lehet megmondani.
18/L
ok nélkül nem öltözik senki bÚzinak
és legtöbbször az az ok hogy meleg az illető
oké addig hogy a punk-ok se 100-asak ( énis punk vagyok XD)
de az emosokat még mi is utáljuk,
mi legalább meg tudjuk magunkat védeni és nem vagdossuk magunkat
Az pedig tévhit, h vagdossuk magunkat. Bár én néha-néha karcolgatok egy kicsit, de azt azért, mert ideges vagyaok nagyon.
és ez a legjobb módja az idegességlevezetésének? karcolgatni magad? hogy másnap rákérdezzenek hogy mi az ott a kezeden, és akkor feszitesz vele hogy olyan ideges voltál hogy csak igy tudtad levezetni? hülyeség.. ideges vagy hallgass zenét, olvass, aludj, nem kell karcolgatni magadat hogy igy vegyenek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!