Ennek meg mi értelme van? Csak engem háborít fel?
Azt már sajnos a mai világban kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy vannak állatkínzók, akik ellen nem mindig tehetünk, de kiakasztott az, amit ma tapasztaltam.
Mindenki tisztában van ugye azzal, hogy milyen "igényes" oldal is a napiszar.com, nem is szoktam látogatni, egy ismerősöm panaszolta, hogy oda már nemcsak magukat leégető, buta kis féltinik kerülnek fel, hanem állatkínzással kapcsolatos fotók. Bevallom, utána néztem, és tragikusnak tartom, hogy ezeket a szemeteket még reklámozzák is. Mire jó ez?? Lehetne ezzel valamit kezdeni szerintetek? Engem teljesen kiakaszt.
Ahogy írtad: sajnos nem lehet mit tenni.
Amerikában sokkal több joguk van az Állatvédőknek mint, itt Magyarországon.Ott nagyobb hangsúlyt fektetnek az állatvédelemre.
Állatvédők sem tesznek itt semmit! Na jó, nem azt mondom, hogy nem értékelem a munkájukat csak ez még nem elég!Az Államnak kellene törvényeket hozni, és azokat rendszeresen ellenőrizni!
4. kommentelő: Egyetértek
5. kommentelő: szerintem te elnéztél valamit, mert ha valakinek nincs agya, akkor már nem él, ergó nincs szükség altatásra.
A napiszarra nem azért teszik fel ezeket a képeket, mert ők is ilyenek. Tudom, hogy úgy tűnik, de hidd el megvan rá a magyarázat. Ők is ellene vannak, csak megmutatják, hogy egyesek milyen elvetemült állatkínzók.
Amúgy nehogy azt hidd, hogy én napiszar rajongó vagyok. Itt és most leszögezem, hogy rühellem az oldalt és a posztolókat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!