Mi köze a tanárnak, hogy mennyit vagyok felmentve és mennyit hiányzok?
Általában egész télen megvagyok fázva,mert folyton beteg vagyok és idén még egy tüdőgyulladást is kaptam,szóval egy hónapot biztos itthon voltam...
Február 9.-én beteg lettem és az orvos félt,hogy megint tüdőgyulladás lesz a vége,ezért egy hetet otthon voltam és a kérésemre írt márc.31-ig egy felmentést tesiből,mert hát...nem vagyok éppen az a kimondott sportimádó(nem vagyok kövér,normális a súlyom,csak utálom a tesit teljes szívemből)Amikor megmutattam a tanárnak a felmentést az egész osztály előtt elkezdett velem üvöltözni,hogy Ő nem csodálkozik azon,hogy minden évben 3-as vagyok tesiből,meg hogy Ő is megvan fázva,mégis dolgozik.Az rendben,hogy dolgozik,de nem fut kint az utcán 5 fokban,hanem kabátban ül a padon -.-
14L
mennyi kápó van itt!
18 évesen az ember már ne legyen kegyetlen, szerintem
mit fáj nektek, hogy 2 hónapig felmentése van
elmehetnétek mind rabszolgahajcsárnak
Figyi, sztem eltúlzod. Oké, a tanár is bunkó volt mert nem kellett vna a többiek előtt kiabálnia veled, de 2 hónap felmentés azért túlzás! Még ha tüdőgyulladásod is volt 1 hét pihenő miután meggyógyultál sztem bőven elég. Én még soha semmiért nem kértem felmentést. Mikor köhögtem, lázas voltam akk egyértelmű volt hogy nincs suli de amint elmúlt a lázam már másnap mentem is és ugyanúgy tesiztem mint máskor. Nátha miatt soha nem maradtam otthon akkor is tesiztem. Most egy vacak nátha miatt miért ne mentem volna suliba? Azért az nem olyan komoly dolog pár nap alatt elmúlik. Mikor rettenetesen fájt a hasam a mensi miatt akkor is tesiztem. Nem voltam olyan gyors meg ügyes mint máskor de legalább csináltam és nem akartam kibújni alóla.
L/14
Szerintem meg csak szimplán szánalmas vagy-.-:DD
Hónapos felmentés?: o
Hol élsz?
Az egy dolog h még Általánosban nem tesizek a felmentések miatt,de közép iskolában meg fogsz halnixd-.-"
13 évesen nagyobb felelősség bírok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!