Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi köze a tanárnak, hogy...

Mi köze a tanárnak, hogy mennyit vagyok felmentve és mennyit hiányzok?

Figyelt kérdés

Általában egész télen megvagyok fázva,mert folyton beteg vagyok és idén még egy tüdőgyulladást is kaptam,szóval egy hónapot biztos itthon voltam...

Február 9.-én beteg lettem és az orvos félt,hogy megint tüdőgyulladás lesz a vége,ezért egy hetet otthon voltam és a kérésemre írt márc.31-ig egy felmentést tesiből,mert hát...nem vagyok éppen az a kimondott sportimádó(nem vagyok kövér,normális a súlyom,csak utálom a tesit teljes szívemből)Amikor megmutattam a tanárnak a felmentést az egész osztály előtt elkezdett velem üvöltözni,hogy Ő nem csodálkozik azon,hogy minden évben 3-as vagyok tesiből,meg hogy Ő is megvan fázva,mégis dolgozik.Az rendben,hogy dolgozik,de nem fut kint az utcán 5 fokban,hanem kabátban ül a padon -.-

14L

2011. febr. 25. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

mennyi kápó van itt!

18 évesen az ember már ne legyen kegyetlen, szerintem

mit fáj nektek, hogy 2 hónapig felmentése van

elmehetnétek mind rabszolgahajcsárnak

2011. febr. 26. 16:47
 12/17 bumbi02 ***** válasza:
86%
debszki.. azér mer valaki kettőt köhög nemkell még 2 hétre se tesi felmentés nemhogy 2 hónapra!!! tavaly mononukleózisom volt, aminek kapcsán 39 fokos lázam + tüszős mandulagyulladásom volt, 10 kilót fogytam betegség alatt... 1 hónapot hiányoztam iskolából mer 3 héten keresztül a mandulagyulladás miatt beszélni nem tudtam. 1hónapos felmentést kaptam tesiből, ebből 2 hetet pihentem utána már tesiztem...
2011. febr. 26. 16:57
 13/17 anonim válasza:
85%
Csak annyit tennék hozzá, hogy az elsőnek teljesen igaza van, kár lepontoznotok.
2011. febr. 26. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Március 31.-ig tényleg túlzás a 2 hónapos tesi felmentés. Nekem 1x a lábamról vettek le egy szemölcsöt, arra kaptam 2 hónapos felmentést..De ilyenre...Elég hülye az orvos, hogy kiírt, mert te kérted. Nem is tudom milyen orvos ez, a sport egészséges, és ezt tudja ő is.
2011. febr. 27. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
nekem gyomor és egyéb betegségek miatt már jó 2 hónapnyi hiányzásom van.... orvosi igazolások hadával szoktam bejárni hétközben is.... vérvétel, kontroll... :/ leb.szott pont ma a tanár :DDD
2011. márc. 2. 18:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, sztem eltúlzod. Oké, a tanár is bunkó volt mert nem kellett vna a többiek előtt kiabálnia veled, de 2 hónap felmentés azért túlzás! Még ha tüdőgyulladásod is volt 1 hét pihenő miután meggyógyultál sztem bőven elég. Én még soha semmiért nem kértem felmentést. Mikor köhögtem, lázas voltam akk egyértelmű volt hogy nincs suli de amint elmúlt a lázam már másnap mentem is és ugyanúgy tesiztem mint máskor. Nátha miatt soha nem maradtam otthon akkor is tesiztem. Most egy vacak nátha miatt miért ne mentem volna suliba? Azért az nem olyan komoly dolog pár nap alatt elmúlik. Mikor rettenetesen fájt a hasam a mensi miatt akkor is tesiztem. Nem voltam olyan gyors meg ügyes mint máskor de legalább csináltam és nem akartam kibújni alóla.

L/14

2011. márc. 3. 20:01
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem meg csak szimplán szánalmas vagy-.-:DD

Hónapos felmentés?: o

Hol élsz?

Az egy dolog h még Általánosban nem tesizek a felmentések miatt,de közép iskolában meg fogsz halnixd-.-"

13 évesen nagyobb felelősség bírok

2011. márc. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!