Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi köze a tanárnak, hogy...

Mi köze a tanárnak, hogy mennyit vagyok felmentve és mennyit hiányzok?

Figyelt kérdés

Általában egész télen megvagyok fázva,mert folyton beteg vagyok és idén még egy tüdőgyulladást is kaptam,szóval egy hónapot biztos itthon voltam...

Február 9.-én beteg lettem és az orvos félt,hogy megint tüdőgyulladás lesz a vége,ezért egy hetet otthon voltam és a kérésemre írt márc.31-ig egy felmentést tesiből,mert hát...nem vagyok éppen az a kimondott sportimádó(nem vagyok kövér,normális a súlyom,csak utálom a tesit teljes szívemből)Amikor megmutattam a tanárnak a felmentést az egész osztály előtt elkezdett velem üvöltözni,hogy Ő nem csodálkozik azon,hogy minden évben 3-as vagyok tesiből,meg hogy Ő is megvan fázva,mégis dolgozik.Az rendben,hogy dolgozik,de nem fut kint az utcán 5 fokban,hanem kabátban ül a padon -.-

14L

2011. febr. 25. 22:00
1 2
 1/17 anonim válasza:
64%

Édes drága tündérbogaram.

Mi köze? Nagyon is sok! Beteg vagy? Persze, pihend ki magad és gyógyultan menj iskolába. Tüdőgyulladásod van? A mai fiatal lányok 99%-a nem tud öltözködni mert az a divat, ha kint a belük, csöcsük, pics*juk. Öltözz fel rendesen, ne mint egy hivatásos. Hideg kőre ne ülj le mert felfázol, figyelj magadra. Pont abba a korban vagy amikor a legkezelhetetlenebbek a lányok (fiúk), meg biztos eljátszottad már a jóindulatát, így nem hisz neked és csak azt gondolja lógsz. Tesi nem kóser, de gondolom a buli megy ezerrel... ÉBREDJ FIATALSÁG!

Amennyiben a leírtak nem igazak rád, úgy elnézésedet kérem, tény vannak kretén tanárok is, de előbb az ember magába nézzen.

19F

2011. febr. 25. 22:19
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

Március 31-ig nem valószínű, hogy végig 5 fok lesz kint...

Most komoly, tényleg addig kérted? Ha én lennék a tanár, én is kiakadnék, mellesleg felelőtlen az orvosod, mert ezzel éppen azt éred el, hogy nem erősödik az állóképességed, gyenge a szervezeted, és az is marad.

Lusta és kényelmes vagy, érthető a tanár reakciója!

2011. febr. 25. 23:01
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

A felmentéseden eléggé látszik, hogy lógni akarsz, és ezt nem szeretik a tanárok. Szerintem egy hetes betegség után egy hetes felmentés a normális, de semmiképpen sem 2 hónap.

Mondom én ezt úgy, hogy utálom a tesit. :D Mármint az órát, sportolni szeretek, csak nem gyűrűzni meg kötelet mászni, hanem úszni, teniszezni, síelni, az meg senkit se érdekel. Béna is vagyok belőle, ezért mindig a tanár jóindulatára szoktam alapozni, ajánlom neked is. Vagyis nem nyalok neki, hanem mindig próbálkozom a feladattal, nem kérek felmentést mindenféle kis ügy miatt, nem hagyom otthon a cuccom, stb.

Nem akartalak megbántani, csak szólok, hogy ez szerintem nem jó hozzáállás, és érthető a tanár reakciója.

2011. febr. 26. 01:15
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Csak egy kérdés. Szerinted mire adjon jegyet? Tudtad, hogyha nincsen meg egy átlagos osztályzat darabszám (?) akkor nem engedhet át évvégén. ráadásul tesiből nincs pótvizsga. Automatikus évismétlés. Én majdnem megbuktam ez miatt. Egy pár hetes felmentést megértenék, kifejezetten arra, hogy nem futhatsz, főleg kint, hiszen tüdőgyulladásod lehet. De felülésezni tudsz!

Amúgy nem hiszem, hogy a tanárod a piacon vette a diplomáját, tesi szakon már dolgozott eleget azért, hogy ő ülhessen kabátban.

Továbbá, ha veletek együtt csinálná, akkor tudna felügyelni?

2011. febr. 26. 05:29
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

A tesi tanárnak nincs joga veled mások előtt üvöltözni. Az hogy felmentésed van és ez neki nem tetszik, max a szüleiddel beszélheti meg.

Ha csak szimplán lógni akarnál azt is a szülővel kell megbeszélje, nem az osztálytársaiddal.

A 3-mast meg szard le.

és a sok kommentelő merhát is, akiik szerinte kint kellene futkosnod 5 fokban tüdőgyulladás után, meg biztos lógni akarsz, aha, hát a túdőgyulladás nem játék, az eégszséged fontosabb mint hogy mit gondolo az a majom, már bocsánat, meg azt, higy hányast ad

pár éven belül meggszabadulsz tőle, soha többé nem fogsz vele találkozni

ellenben a majomtól függetlenül, valamit rendszeresen kellene sportolnod, mert most tudod megalapozni az állóképességed, amit később már nem

2011. febr. 26. 06:12
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

meg ne haragudjatok, de ez e jegy fetisizmus!

elhiszem, hogy ekörül forog jelenleg az életetek, de szerintetek mondjuk 10-20 év múlva kb. mennyire lesz fontos ez? magadnak tanulsz nem a jegyért - mondhatnám okosan, és mondom is :) bármennyire elcsépelt

sportolni is magadnak sportolsz, nem a tesitanárnak.

és persze hogy kényelmesebb a tanárnak kint üldögülni kabátban, és szivatni a kölköket a hidegben, ugyanis nem fogják elmarasztalni, ha valaki emiatt megbetegszik. pedig ha a kezelési költséget behajtaná rajta az állam, úgy vigyázna rátok mint a hímes tojásra.

2011. febr. 26. 06:18
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyébként sportolok,heti 3x járok teniszre.
2011. febr. 26. 09:09
 8/17 bumbi02 ***** válasza:
65%

hát szerintem jogos.. egy megfázással márc 31.ig felmentés? ne szórakozz.. a kérésedre írta.. ergo enyhén "kamu" szagu hogy nem tudnál tesizni az alatt az idő alatt. nekem anno a térdem miatt 2 hónapos felmentést kaptam , mert nem lehetett megterhelni. tanár azt mondta hogy oké, menjek be a kondiba, mer csak a térdemet nem lehet terhelni.

és azért minden megfázással nem kell otthon maradni. spec idén volt hogy be kellett mennem suliba lázasan is. túléltem itt vagyok. ki nem állhatom ha valaki köhög kettőt és már "halálos beteg" otthon kell maradnia..

2011. febr. 26. 12:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla,hogy a szüleim gondoskodnak rólam...

De egyébként a tesi jegy sehova nem számít,hacsak nem a TF-re akarok menni,az pedig kizárt.

2011. febr. 26. 13:00
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Két éve volt tüdőgyuszim és utána mindössze 1 hét felmentésem volt tesiből. Eddig csak ez az egy felmentésem volt betegség miatt, nem kell felmentést kérni, mert kettőt köhög valaki.

Ha meg kint vagytok tesin öltözzetek fel, az már nem a tanár felelőssége, ha olyan kevés eszetek van, hogy rövidnadrág és póló az összes felszerelésetek és nehéz berakni egy melegítőt(esetleg, ha nagyon fázós vagy kettőt is) a tesicuccba.

Megértem, ha valaki pl. műtét, sérülés miatt kér felmentést, ez teljesen jogos, de megfázás miatt majdnem két hónap.

18/L

2011. febr. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!