Egy tanárnak joga van kirakni valakit óráról?
Úgy értem, hogyha az illető diák visszafeleselt vagy valamivel felhúzta a tanárt akkor köteles a diák kimenni az óráról, hogyha a tanár kiküldi ?
És mi történik, hogyha nem megy ki a diák ? Az valamijen szabálysértés vagy mi ?
Az iskolának van szabályzata, a házirend. Ebben minden, diákokat és tanárokat érintő kérdést szabályoznak, első körben, az iskola területén ez érvényes. Ha egy diák zavarja az órát, ill. a diáktársait a tanulásban, akkor a tanárnak joga van kiküldeni őt az óráról.
Ha a diák nem hajlandó kimenni? nem tudom. Gondolom szaktanári, igazgatói intő...
Egyébként meg VALAMILYEN, nem valamijen, nagyon bántja a szemem.
valamilyen,elnézést
De mi van akkor hogyha a tanár kezdte az egész vitát ?
Nem minden diák tűri az értelmetlen csipkelődést ezért van aki visszaszól és ilyenkor aztán persze kiküldik. Ilyenkor is a diák a hibás ?
Mit kell ezeken a jogokon annyit lovagolni?
Régen, ha visszaszólt a diák, akkora körmöst kapott, hogy besz@rt. Érdekes, akkor senki nem ezen agyalt, megadta a tiszteletet és kész.
Amúgy meg a jogok mellett ott vannak a kötelességek is!!!
Édes gyermekem, az eredeti kérdésed nem az volt, hogy ki a hibás!!!!
De szerintem tök mindegy, ha kiküld akármilyen oknál fogva, és nem mész, annak lesz következménye.
Jójó,azok régi ídők voltak
Mostmár a tanárok is vannak annyira pofátlanok,hogy megengedik maguknak,hogy ok nélkül belédkötnek,csak mert olyan kedvük van
Aztán az egész osztály téged röhög
Régebb nem volt így, mert sem a tanárok sem a diákok nem voltak ennyire hülyék,mint most
De nem én lovagolok a szabályokon,hanem te lovagolsz a múlton, ami teljesen mindegy, mert most nem a múlt érvényesül, ezért hívják jelennek
a kérdésem pedig tudom mi volt, de még hozzáfűztem pár dolgot, hogy érthetőbb legyen
Tévedsz régen a tanárok ha csak hátra néztél megfogták a fejed és beleverték a padba aztán hazamentél és mondtad a szüleidnek ők meg felpofoztak,hogy igaza volt a tanárnak add meg a tisztelet,erről ennyit.
Én térdeltem kukoricában,kaptak körmöst,belefejeltettek a táblába,persze nem minden tanár,de a többség ilyen volt azt meg,hogy nem köszöntél ne is akard megtudni mi járt érte.
Most meg a diák megveri a tanárt és a tanár nem tud mit tenni ellene.
Igen kedvesem vannak jogaitok,de ahhoz bekéne tartani a kötelességet.
A tanár kiküldhet az óráról ha te voltál a hibás ha nem.
Ha nem mész ki akkor bizony lesz következménye és nem érdemes ellent mondani,mert ki tudja,hogy alakulnak a jegyeid.
Az meg,hogy a tanárok pofátlanok arról nem is mondok semmit.
Szerintem borzasztó idegesítő úgy órát tartani,hogy a 30 gyerekből (sokat mondok) 10-en odafigyelnének a többi 20 meg beszél folyamatosan,megértem,hogy a tanár kiborul és nem mindig igaságtalanul dönt,ezért kéne odafigyelni,mert nem csak a tanár munkáját hanem a társaid munkáját is zavarod.
És ajánlom,hogy olvasd el a házirendet,mert állítom,hogy ha mindent betartanának a tanárok is akkor nem lenne oly mulatságos,beszélek itt a telefonról,levelezésről és minden másról is.
Azért már megy a feháborodás,hogy ha a tanár 2 hét alatt nem javítja ki a témazárót,de az,hogy odafigyeljetek órán az már alap.
Na mindegy azt elismerem,hogy sok esetben a tanár is hibás,de azért ne essünk túl a ló hát oldalára :)
Igen joga van kimenni az óráról ha a tanár küldi (nálunk szinte minden 7en van többször ł 7.o. ł ) . Nálunk többnyire kimennek ,hogy addig se kelljen ott gubbasztani ...
Ha nem megy ki és vissza is felesel akkor kap egy szaktanárit (bár ez a tanártól függ, de a legtöbb esetben ígyvan [nálunk])) .
ELŐZŐ VAGYOK
A kérdező kommentje:
valamilyen,elnézést
De mi van akkor hogyha a tanár kezdte az egész vitát ?
Nem minden diák tűri az értelmetlen csipkelődést ezért van aki visszaszól és ilyenkor aztán persze kiküldik. Ilyenkor is a diák a hibás ?
ha a tanár kezdi (de ha kezdi akkor IGAZA van)
akkor elkezdődik a veszekedés (a diák visszabeszél, van amikor többen be kapcsolódnak, van aki elkezd sírni ... elmegy az óra fele) ... aztán a gyerek(/ek) "rovást" kap(/nak) és ha még akkor is folytatódik akkor kiküldik . (a tanárúr csak a fiuknak ír be ... xD)
van amikor utána bemegy a szülő ,hogy miért kivételezik a gyerekkel , feljelentik (a tanárt) ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!