Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek magammal?!

Mit tegyek magammal?!

Figyelt kérdés

Régen:(11 - 12 évig) Kedves tini csaj voltam mint most is. Cukorbeteg is vagyok és voltam is akkor. Minden rendben volt. Mindenki a barátom akart lenni. Központban voltam. Mindenki felnézett rám. Szerettek engem. A tanárok se utáltak . Mindig rendes voltam. Sose voltak problémáim senkivel. Senkit sem utáltam.

Egyszerűen tökéletes volt az életem.

Most:(16 éves) Egy durva , utálatos tinilány vagyok. Senkit sem szeretek. Mindenki utál engem. Nem érzek semmit senki iránt. A szüleim is utálnak. A tanároknak beszólok. A semmiért ordítozok és nagyon csúnya dolgokat kiabálok anyunak is meg apunak is. A régi jó haverjaimmal ordítok a semmin és olyan dolgokat vágok a fejükhöz hogy csak néznek. Már nincsenek barátaim. A cukromról meg jó nem is beszélni mert....

2011. febr. 19. 20:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

írtam neki egy emailt. válaszolt rá.

Ide írom mit írtam és mit válaszolt rá.

Én: Kedves barátnőm!

Elgondolkoztam az életemen és a mai napon , illetve héten és éveken. Észrevettem , hogy te már nem vagy a barátom:(

Tudom megváltoztunk. Ovi óta ismerlek de te csak annyit változtál hogy kedvesebb és okosabb lettél. Én is megváltoztam. Tudom hogy miket mondtam , tettem és nagyon de nagyon sajnálom . Nem hiszem hogy elolvasod és válaszolsz rá . De szeretném ha kibékülnénk és az összes nézeteltérést kijavítanánk. Nem akartam egy hülye érzelmes és durva ember lenni. Kérlek válaszolj , és igen bocsáss meg!

Ezt írta:

Tudom hogy milyen vagy te és én. De tudod egy két szó nem fogja kijavítani azt a 4 vagy 5 évet. Képzeld el én nem csak abban változtam hogy nagyobb és okosabb lettem. Hanem megválogatom az embereket és nem csak ki kiáltom hogy a barátom vagy. Át gondoltam hogy milyen volt kis korunkban. És te akkor is ugyan ilyen voltál mint most. Nem változtál semmit. Nem szeretnék a barátod lenni. Most már új embereket ismertem meg és így jobb. Nem tudsz megváltozni. Ne hidd el hogy sikerülni fog mert már próbáltad. Nem ment. Sajnálom de már nem vagyok a barátnőd. Kérlek tisztelj meg azzal , hogy békén hagysz!

Köszönöm szépen.

2011. febr. 19. 22:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem sikerült! :( Így még jobban utálom az életem. És mindenkit. Főleg magamat.
2011. febr. 19. 22:12
 13/22 anonim ***** válasza:
sajnálom, hogy így alakult, de akkor talán próbálj meg új barátokat keresni, akik már az új énedet ismerik, nem az ordítós, gyűlölködőset...
2011. febr. 19. 22:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Jó. Nem rég költözött ide egy 17 éves csaj. Majd beszélek vele.:D
2011. febr. 20. 09:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Próbálj meg elszámolni magadban 3-ig és vegyél egy mély levegőt mielőtt válaszolsz valakinek,nekem ez segít mert elég hirtelen haragú vagyok és a semmiért is ki tudok akadni a barátaimra,szüleimre de így nem ordítok rájuk.

15/L

2011. febr. 20. 10:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak,elég bunk. volt a lány aki válaszolt neked.

Tudod mindenki kaphat az élettől újabb esélyeket,szóval te is.

Neked is sikerülhet bármi.

Próbálj meg kedvesebb és közvetlenebb lenni az emberekkel,a suliban is próbálj mosolygós lenni és a tanárokkal szemben is kedves lenni vagy ha nem is kedves de ne szólogass be nekik,sajnos nem 1-2 hét lesz,hogy barátokat szerezz,de ha türelmes leszel szépen lassan sok barátod lehet.És ne arra menj,hogy sok barátod legyen hanem,hogy igaziak legyenek.

Ha lesz pár ember aki barátkozik veled akkor ne lógj rajta egész nap és ne legyél nyomulós.

Én nagyon szeretnék neked segíteni,de nem láttok bele a helyzetedbe és nem tudom,hogy,hogy is viselkedhetsz és,hogy mások hogy viselkedhetnek veled.

Ez a levél borzasztóan elszomoritó,még engem is elszomorított pedig nem is ismerlek,de szörnyű lehetett ezt olvasni-sajnálom.

Szerinted mi váltotta ki belőled ezt az énedet??Stresszelsz valami miatt?Otthon veszekednek körülötted??

A szüleiddel is legyél sokkal toleránsabb,próbálj meg segíteni.

Kezdetben szerintem az is elég lenne ha nem kiabálnál meg üvöltöznél.Mivel nem hiszem,hogy pár nap alatt tüneményes kislánnyá tudnál változni..Szépen fokozatosan pedig megtudsz változni,ha nincs hobbid találj ki valamilyen hobbit,futás bármi.

Esetlegesen egy kisállat is segítségedre lehet,mert elég szeretethiányosnak tűnsz és egy állat az sok szeretetet tudd neked nyújtani.

Írj majd.

15l

2011. febr. 20. 18:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem stresszelek. Hanem a szüleim páréve elváltak és akkor mindig veszekedtek. Lehet ez volt a baj?
2011. febr. 20. 19:00
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát ez azért elég tragédia lehetett a számodra,lehet,hogy nem úgy dolgoztad fel ahogy kellett volna,főleg ha még előtted is veszekedtek.

De ha ezt elmondod a 'barátaidnak' akkor valaki csak megfogja érteni nem?!

Sokan vannak akiknek a szülei elváltak ,szóval sokan megértenek,csak kicsit nyílj meg mások előtt.

2011. febr. 20. 20:54
 19/22 A kérdező kommentje:
oké.
2011. febr. 20. 21:01
 20/22 anonim ***** válasza:

11-12éves korodban kedves KISLÁNY voltál.

most léptél tini korba.

2011. febr. 21. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!