Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek magammal?!

Mit tegyek magammal?!

Figyelt kérdés

Régen:(11 - 12 évig) Kedves tini csaj voltam mint most is. Cukorbeteg is vagyok és voltam is akkor. Minden rendben volt. Mindenki a barátom akart lenni. Központban voltam. Mindenki felnézett rám. Szerettek engem. A tanárok se utáltak . Mindig rendes voltam. Sose voltak problémáim senkivel. Senkit sem utáltam.

Egyszerűen tökéletes volt az életem.

Most:(16 éves) Egy durva , utálatos tinilány vagyok. Senkit sem szeretek. Mindenki utál engem. Nem érzek semmit senki iránt. A szüleim is utálnak. A tanároknak beszólok. A semmiért ordítozok és nagyon csúnya dolgokat kiabálok anyunak is meg apunak is. A régi jó haverjaimmal ordítok a semmin és olyan dolgokat vágok a fejükhöz hogy csak néznek. Már nincsenek barátaim. A cukromról meg jó nem is beszélni mert....

2011. febr. 19. 20:57
1 2 3
 1/22 kisnita ***** válasza:
100%
Érdekes... Szerintem ez már túl van azon a határon hogy "lázadókor". A szüleid biztos, hogy szeretnek, ilyen hülyeséget ne mondj. Picit nézz magadba, érezni a stílusodból, hogy tudod legbelül, hogy a te készülékedben a hiba nem a barátaidéban meg a többiekében... Próbálj kedvesebb lenni és barátokat találni mert nem lehet túl jó egyedül lenni úgy, hogy senkivel nem tudod megbeszélni a problémáidat. Ez egy idő után megöl belülről. Még fiatal vagy, ne itt bukj, most dől el, hogy milyen felnőtt lesz belőled!
2011. febr. 19. 21:07
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jól látod, mik a hibáid, akkor egyszerű akaraterővel, elhatározással és önuralommal fogsz tudni változtatni. És ha nem érzed jól magad így a bőrödben - amit nem csodálnék - akkor célszerű minél hamarabb elkezdeni dolgozni a változáson
2011. febr. 19. 21:15
 3/22 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. Nem tudom. De kérlek segíts.
2011. febr. 19. 21:16
 4/22 anonim ***** válasza:
sztem kezdd azzal, hogy leülsz nyugodtan, és végig gondolod, mi bajod az emberekkel, amiért így viselkedsz velük. Valószínüleg saját magaddal nem vagy kibékülve belül, ezért nem tudsz másokkal sem normálisan viselkedni. Szánj rá egy vagy akár több napot, amikor leülsz a szobádban csendben, nyugodtan, és mélyen magadba nézel, és megpróbálod megkeresni a probléma gyökerét. Sokat segít, ha közben leírod a gondolataidat, hogy később vissza tudd nézni, összegezni... Remélem, ezzel segítettem vmennyire
2011. febr. 19. 21:23
 5/22 A kérdező kommentje:
Egy kicsit:) Felhívom a volt legjobb barátnőmet és megírom mi történt remélem kibékülök vele. Leírom hogy mi történt.
2011. febr. 19. 21:25
 6/22 anonim ***** válasza:

Ez hiányzik neked: [link]

Valószínűleg mindened megvan, bármit megengednek neked, és picit elszállt veled a ló. Az, hogy észrevetted, hogy valami baj van, már jó jel. Apránként megpróbálhatnád magadat rákényszeríteni arra, hogy kedvesebb legyél másokkal, tudom, hogy most a flegmaság a divat, de próbáld meg máshogy. Minden, csupán akarat kérdése.

2011. febr. 19. 21:25
 7/22 A kérdező kommentje:

Sajnos rosszul történt. Felmentem msnre és kaptam 5 levelet azzal hogy ki "töröltelek mert utállak".

Facebookon 1 ismerősöm van:( És azt mondta a b.nőm hogy már nem vagyunk barátok. Meghogy megváltoztam.

2011. febr. 19. 21:29
 8/22 anonim ***** válasza:
írj neki egy levelet, amiben elmagyarázod, mi történt... talán, ha elolvassa, másképp fogja látni a dolgokat
2011. febr. 19. 21:40
 9/22 A kérdező kommentje:
hát jó.
2011. febr. 19. 21:45
 10/22 anonim ***** válasza:
aztán majd számolj be róla, mi volt, mert kíváncsi vagyok... remélem, pozitívan reagál
2011. febr. 19. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!