Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális amit...

Szerintetek normális amit csinál:S?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársunk,akivel nem is foglalkoztunk, a vele egyszintüekkel elvan.(több tantárgyból bukott félév végén,meg ilyenek). Kiderült,hogy barátja van.Itt még nincs baj,de az is kiderült,hogy cigány.(Lopnak stb.)Suliba nem jár a srác. Nemrég még az is kiderült,hogy a lánynál szokott a pasi aludni:S Az anyja megengedte. Meg azt is mondta, ha csinálni akarják irasson fel fogamzásgátlót. Ki vagyunk akadva:S

ja azt kihagytam az egészből,hogy 14 éves!!!

Nektek mi a véleményetek?

2011. febr. 19. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy a csaj ribi hajlamú, de ne hidd, hogy te annyival jobb vagy.

Semmi közöd hozzá, hogy a lány mit csinál. Itt nyafogsz arról, hogy egy ismerősöd milyen ribanc, de te "menő meg partyarc" vagy -_-

Istenem, keress valami hobbit vagy vegyél egy kutyát, ha már ennyire unatkozol

2011. febr. 19. 17:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem magamról kértem véleményt, már bocsi. És köszönöm szépen nem unatkozom. És mi köze az ő ribancságának hozzám? A kettő nem függ össze. Ja és nem tudod ki vagyok,szóval ne hasonlítgass.Köszi.
2011. febr. 19. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:
És van kutyám is. Szóval még valami?
2011. febr. 19. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:

ez

nem

normális

2011. febr. 20. 07:32
 15/17 anonim válasza:

Te is tudod, hogy akinek van egy kis sütnivalója a szerint ez nem normális :)[márpedig akkor a kérdésed értelmetlen].

Amúgy sajnos Magyarországon egyre több ilyen (sőt rosszabb) fiatal tini van. Én 14 éves vagyok, de esküszöm már semmin nem lepődök meg :'D :)

2011. febr. 20. 10:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Eddig nem foglalkoztál vele, NEM TARTOZIK RÁD!!!
2011. febr. 20. 16:20
 17/17 anonim válasza:
Igazság szerint mivel cigány ez náluk minden így normális!Minnél hamarabb van gyerek annál hamarabb van segély!Én ezen már meg sem lepődök!Hajrá JOBBIK!!
2011. febr. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!