Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális? Nem lesz baja,...

Normális? Nem lesz baja, deformációja? 2 hónapos kisbabám a pihenőszékben emeli a fejét és a hátát, mint aki hasprést csinál. Ráadásul elég féloldalasan.

Figyelt kérdés
Vegyem inkább ki, amíg nem tanul meg ülni? Pár hónapra?
2011. aug. 4. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ááá, amit magától csinálsz -nem mi erőltetjük-, az nem baj, gyakorol, ha elfárad, abbahagyja, erősödnie kell, örülj neki, hogy próbálkozik. Az enyém is nagyon korán emelte, tartotta a fejét, ezt mondta nekünk a gyerekorvos, és sokkal ügyesebb baba a koránál.
2011. aug. 4. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem erre azt mondta a védőnő, hogy nem baj, mert erősödik tőle. Mondjuk az én lányom csak 3-3,5 hónaposan csinálta, szóval nagyon ügyes a babád! :)
2011. aug. 4. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:

igazából ha eléggé fekvö helyeztben van akkor csak egy kicsit tudja megemelni magát, és az nem baj.

ami baj ha rásegítesz neki pl oda adod az újjadat amiben tud kapaszkodni, vagy te húzod fel. minél kevesebbet ülteted, vagy félülöbe tartod annál kevésbé akar felülni.

2011. aug. 4. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz:-) Nagyon ügyes kislány:-)
2011. aug. 4. 09:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Jól van akkor, megnyugtattatok. Köszi mindenkinek :-)

Bevallom, már játszottunk olyat, hogy a két kezénél fogva felhúztam. De csak nagyon ritkán, egyszer-kétszer, de ezt akkor most befejezem inkább, még poénból sem csináljuk többet, nem akarom siettetni.

2011. aug. 4. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbál felülni. Dévényes szakgyógytornász szerint teljesen normális. Az enyém is csinálja, amikor majdnem ülő helyzetben van.
2014. okt. 16. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!