Pihenőszékben aludhat?
Az egy hónapos kisfiam nem akar a kiságyában aludni, csak a pihenőszékben alszik mélyen. Napközben szinte egyáltalán nem alszik, éjszaka pedig kétóránként kell?
Aludhat így?
Mit csináljak, hogy jobban aludjon? A hasfájós gyógyszereket kapja.
köszi
Mindig volt valamilyen elmélet arra, hogy mitől van a bölcsőhalál. De ezt senki nem tudja pontosan, most éppen a hason altatásra fogják rá. Épp a minap tettem fel egy körkérdést erre vonatkozólag, nézd meg mennyien hasra teszik a babájukat, mert csak úgy tudnak aludni: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Próbáld ki.
És tényleg próbálj beszerezni egy légzésfigyelőt, ha nem tudsz venni, lehet sok helyen bérelni is.
Nekem mindhárom gyerekem hason szeretett aludni,és légzésfigyelőm sem volt. Igaz,akkor még nem ijesztgették az anyukákat a bölcsőhalállal.
Ha ilyen sűrűn fent van,nem lehet,hogy nem elég neki a tejed?
Gyógyszert pedig nem adnék még ilyen pici babának,csak ha már a tornáztatás,hason fekvés nem használ.
Mikor volt az, amikor még nem ijesztgettek a bölcsőhalállal? Unokaöcsém 30 éve halt meg így 4 hónaposan.
Erre nem mondhatjuk, hogy újkeletű "divat". A légzésfigyelőről meg annyit, hogy ártani nem árt, és hülyébb dolgokra is elkölt ennyit az ember.
Köszi
Légzésfigyelőnk van, de éjszaka sajnos kajálás után tenném be a kiságyba, és félek, hogy úgy visszajönne neki amit megevett.
De lehet, hogy rosszul gondolom.
Nekem az elején a kisfiam vagy a babahordozójában aludt vagy a pihiszékében.
Kitettem a konyhába mellém és én megtudtam csinálni mellette szinte mindent :)!
De ha nagyon szenvedett akkor a hasamra fektettem és úgy altattam el és tettem le az ágyába.
Az én kisfiam csak hason alszik és már 21 hónapos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!