Mi a véleményetek arról, ha 2 hós baba napközben kézben vagy csak pihenőszékben alszik el?
háááát,őszintén? :)
jobb lenne,ha magától aludna el.én letettem első naptól kezdve és úgy alszik azóta is.11 hónapos lesz...
nagyon hamar rászoknak ám a ,,jóra,,-leszoktatni viszont annál nehezebb !!!
elkényeztetés nagyon sok formában nyilvánulhat meg,de szerintem ez nem elkényeztetés MÉG,csak...nem is tudom,hogy fogalmazzak :)-én leszoktatnám erről
Az anyósok mindig sokkal okosabbak nálunk! 2 hónapos babát nem lehet elkényeztetni. Az én fiam is csak úgy aludt, ha mellette feküdtem 8 hónapos koráig. Én mindent kipróbáltam, de nem nagyon ment másképp. Aztán leszokott róla magától. 8 hónaposan letettem a kiságyába és alszik szépen egyedül. Szerintem nem baj, ha így altatod.
A pihenőszéket az enyém is szerette. Nekem azzal inkább az volt a bajom, hogy féltem, hogy felfázik benne, mert elég vékony volt az alja, és közel a padlóhoz. De most szerintem már nem fog, jön a jó idő.
Igen elvan kényeztetve!És igen ágyban egyedül kellene elaludnia!
A nagykönyv szerint, de sajna a fiam sem olvasta ezt a könyvet, és ő is így alszik el!Délelőtt cicin, délután babakocsiban, vagy kézben, este mellettem cicin!Igaz én mindig leteszem utána az ágyába, de hogy ő egyedül elaludjon......majd talán 2 évesen ha így folytatjuk!
11hónapos a kisfiam,majd csak változik!Szerintem altasd ahogy neked ésa neki jólesik!Nem anyós van vele naphosszat, és nem anyós hallgatja ha ordít az ágyában egyedül!Hallgass a szívedre, és úgy lesz a jó!
Ha nem tud elaludni, akkor tedd az ágyába, állj mellé simogasd kicsit, és ha látod, hogy már majdnem alszik, gyere ki. DE! Ha el tud aludni magától, akkor erre nincs szükség, csak tedd az ágyba, és gyere ki.
És az hogy ott legyél mellette, nem azt jelenti, hogy a karodba, vagy a pihenőszékbe kell, hogy elaludjon.
Az enyém az elején csak úgy aludt el, ha simogatva volt, később pedig egyedül. Most 10 hónapos, semmi gond az alvással.
Szerintem minél hamarabb szoktasd az ágyába, mert később nehéz lesz.
Mit mondana Anyósod az én fiamra (meg rám)? Meg néhány itteni anyuka...
15 hónapos, és csak kézben alszik el, vagy ha sétálunk babakocsiban. Bár most már egyre rövidebb idő kell hogy elaludjon, de volt, hogy sokáig sétálgattam vele szobában.
Tudom, én vagyok a sz@r anya, amiért nem voltam képes rászoktatni az egyedül elalvásra, de én sajnos nem voltam képes sokáig hallgatni a sírását. Attól meg ha elkezdtem simogatni miközben ő az ágyában feküdt, még jobban üvöltött, mert tudta hogy ott vagyok, és nem értette, hogy akkor mégis miért nem veszem fel?
Úgyhogy én nem próbálok meg neked tanácsot adni, mert nem tartozom a minta anyák körébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!