Szerintetek normális amit csinál:S?
Van egy osztálytársunk,akivel nem is foglalkoztunk, a vele egyszintüekkel elvan.(több tantárgyból bukott félév végén,meg ilyenek). Kiderült,hogy barátja van.Itt még nincs baj,de az is kiderült,hogy cigány.(Lopnak stb.)Suliba nem jár a srác. Nemrég még az is kiderült,hogy a lánynál szokott a pasi aludni:S Az anyja megengedte. Meg azt is mondta, ha csinálni akarják irasson fel fogamzásgátlót. Ki vagyunk akadva:S
ja azt kihagytam az egészből,hogy 14 éves!!!
Nektek mi a véleményetek?
Jesszusom.
Az anyjának is csak gratulálni tudok - a teljes nevelési csőd:( Jó eséllyel eléri, hogy felnőttkorára igazi ribi lesz a gyereke.
De azért örülök, hogy van tini, aki ezen kiakad!
És nem kell azt hinni,hogy most én egy Szent vagyok,mert nem,az osztály egyik legnagyobb partyarca,meg igaz nem volt barátom még,meg ilyenek,de még nem is ragaszkodom.
Tehát nem azért irtam ki,mert most mást akarok lehúzni,de ez már sok szerintem! Énis benne vagyok minden hülyeségben ,meg az osztályban menők vagyunk meg minden,de ez sok.
Szerintem nagyon borzasztó ez... A lány is kissebségi, vagy csak a barátja az?
De mindenesetre kerüljétek el minél messzebbre
elég durva:S de az a baj, hogy ha valaki ilyen annak nem lehet elmagyarázni miért ne csinálja
14 évesen fog.gátló???az anyja se százas...
nem lehet erre mit írni....undorító egy világban élünk sajnos
Nekünk is ez a véleményünk.
Jelenleg a k*rva listán kimagaslóan 1 helyezett=) Szerintem senki sem fogja őt elkerülni..:D
Hát gratulálok a szüleinek...de legalább fogamzásgátlóhoz volt eszük.
Nem kell vele foglalkozni, úgyis ki fog derülni jópár év múlva ki csinálta jobban...
hát ez eléggé brutál az biztos.
lényeg a lényeg, ha ilyen C kategóriás állampolgárú kapcsolatokkal rendelkezik, egy a tuti: ne kezdjétek szekálni, meg hasonlók, mert nehogy aztán megszívjátok. a csaj szüleit meg így távolról is megtapsolom, ezt szépen összehozta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!