Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tettessek beteget?...

Hogyan tettessek beteget? Vagy van egyéb ötlet? :/ 13L

Figyelt kérdés

Szombatra meghívott minket apukám legjobb barátja disznóvágásra:S De én nagyon nem akarok menni, minden csupa vér lesz és nem akarom élve látni azt, akit majd később megeszek. De a szüleim azt mondták, nem maradhatok otthon, mert az egész család jön (nagynéni, nagybácsi, unokatesók, nagyszülők). Mit tegyek? A telken, ahol a disznót ölnék nem tudok bemenni sehova, mert a disznóól meg az istállók vannak csak ott:P

13L

2011. febr. 17. 21:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szia.

Mond el az igazat, hogy te képtelen vagy végignézni ahogy megölik, majd feldolgozna egy állatot. Ha édeasnyád ezek után is azt mondja, hogy ot kell lenned, akkor mond, hogy nincs az az Isten aki rávenne, hogy ott legyél.

2011. febr. 18. 16:38
 22/27 A kérdező kommentje:
Elmegyek... Mi is falun lakunk, nem először mennék disznóvágásra, mindig sikerült elbliccelnem eddig;)
2011. febr. 18. 19:47
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

12:04 vagyok, a roh*dék. ;)

Szerintetek amikor megveszitek a husikát a boltban, akkor azt nem ölték még, hanem odavarázsolták? Ez ugyanolyan, csak itt most látod, és hú, mi van akkor? Vannak olyan állatok, amik arra teremtettek, hogy megegyük őket. Kész, nincs vita. Nem értem, miért nem lehet végignézni? Megölik, aztán szedik szét, aztán perzselik meg. Nem érez fájdalmat. Ez az élet rendje.

Igenis jó egy igazi disznóvágás. A hangulata az egésznek, amikor együtt az egész család, mindenki dolgozik azon, hogy legyen majd étel az asztalon.

Semmi állatkínzás nincs benne. Valaminek muszáj megtörténnie, és ez is azok közé tartozik.

15/L egyébként, aki már nem egy igazi, falusi disznóvágáson volt.

2011. febr. 18. 20:54
 24/27 A kérdező kommentje:
De...wáá... undorító:S
2011. febr. 18. 21:09
 25/27 bumbi02 ***** válasza:

.MOndjuk szerintem ez lenne a minimum, hogy előtte megölik az állatot, nem pedig él amikor lepörkölik

ezt nem tom kiirta, de a disznót miután megölték és levették a vérét, utána pörkölik meg.

amúgy meg, ha a "gyilkolós" része nem tetszik, akkor azt hagyd ki, és te egyből menj arra a telekre ahol bontják majd szét, és segédkezz a konyhában , pecsenyét sütni, belet pucolni, hasonlókat. Amúgy meg szerintem jó dolog - amennyire jó dolog lehet egy állat leölése - a leszúrós részt én se szeretem, viszont a többi része már tetszik, idén tanultam meg hogyan kell szétszedni, jövöre már én szedem szét:)

Meg hát igen, hogyha nem tetszik ne egyél húst, mert a szalámi is úgy kezdödik h megölnek érte valakit.

18/F

2011. febr. 19. 09:50
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2011. febr. 19. 12:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Én is voltam már disznóvágáson...SZÖRNYŰ!!!!!!!!Én egész nap a házban ültem így csak nagyon ritkán kelett látnom(egysszer vagy kétszer).
2011. febr. 20. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!