Szerintetek jó ötlet? Vagy találjak ki mást?
15 éves lány vagyok.Lesz egy buli a közelben,ahová nagyon el szeretnék menni,de 16 éven aluliakat nem engedik be.Pár hónap múlva leszek 15...Azt találtuk ki a szüleimmel (elég fiatalosak) hogy ők buli előtt olyan 20-30 perccel bemenne a szórakozóhelyre isznak egy-egy kávét.Én felmegyek ha azt mondják nem engednek be megmondom bent vannak a szüleim és megmondják hány éves vagyok.Utána persze hazajönnek,én maradok...
Szerintetek?
normális válaszokat
Én régebben ugy csináltam, hogy felöltöztem kicsit kihívóbban, a hajam is belőttem, és kifestettem a szemem ugy, hogy 18nak néztem ki, eddig 15 voltam...ez tavaly volt..még mindig ugyan így megyek szórakozni, de már nem zavar ha elkérik a személyit, mert már elmúltam 16 :)
de azelőtt se....mikor még nem voltam 16, még akkor sem kérték el :)
A kidóbófiútól/őrtől függ. Ha van ennyire hülye, akkor jó. De ha személyit kér... Bár azok általában nem tudnak számolni.
Én a helyedben megvárnám azt a néhány hónapot, attól, hogy a haverok befolyása hatalmas úr.
Ha 16 éven aluliak nem mehetnek be, akkor valószínűleg ez a szabály egy összetettebb szabályrendszer valamelyik pontja. Ha szabályrendszer van, akkor biztos, hogy egy olyan közösségi helyről beszélünk, ahol gyakrabban vannak programok/foglalkozások. Egy buliban (gondolom diszkó) 99%-ban bulizni szoktak, nem kötni, vagy olvasni. Ebből adódik, hogy MÁSKOR IS LESZ ALKALMAD ELMENNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!