Hogyan tettessek beteget? Vagy van egyéb ötlet? :/ 13L
Szombatra meghívott minket apukám legjobb barátja disznóvágásra:S De én nagyon nem akarok menni, minden csupa vér lesz és nem akarom élve látni azt, akit majd később megeszek. De a szüleim azt mondták, nem maradhatok otthon, mert az egész család jön (nagynéni, nagybácsi, unokatesók, nagyszülők). Mit tegyek? A telken, ahol a disznót ölnék nem tudok bemenni sehova, mert a disznóól meg az istállók vannak csak ott:P
13L
egyél sokmindent előzőnap
majd másnap reggel dugd le az ujjad a nyelvcsapodig hányás lesz belőle megmondod h gyomorrontás és szabad is a hétvége de a disznótorra nem mehetsz:d
SZerintem is menj el, és maradj távol amennyire lehet...nálunk ha disznóvágás van, a lányok bent kuporognak a házban(persze nekünk van ott ház, szóval így könnyű), szól valami hangos zene,hogy semmit se lássunk, halljunk...én a főzésben segítek bent ilyenkor, és akkor nem kerülök közel a dolgokhoz:D
Próbáld meg kibírni, ha ezzel örömet okozol a szüleidnek!
25/l
Igenis a disznóvágás egy nagyon érdekes,mulatságos esemény faluhelyen.És ebbe nem az a poén hogy megölünk egy állatot.
Majd amikor nemlesz husi az asztalon akkor is eztmond hogy milyen butaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!