Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tettessek beteget?...

Hogyan tettessek beteget? Vagy van egyéb ötlet? :/ 13L

Figyelt kérdés

Szombatra meghívott minket apukám legjobb barátja disznóvágásra:S De én nagyon nem akarok menni, minden csupa vér lesz és nem akarom élve látni azt, akit majd később megeszek. De a szüleim azt mondták, nem maradhatok otthon, mert az egész család jön (nagynéni, nagybácsi, unokatesók, nagyszülők). Mit tegyek? A telken, ahol a disznót ölnék nem tudok bemenni sehova, mert a disznóól meg az istállók vannak csak ott:P

13L

2011. febr. 17. 21:18
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2011. febr. 17. 22:37
 12/27 Ixdecske ***** válasza:

egyél sokmindent előzőnap

majd másnap reggel dugd le az ujjad a nyelvcsapodig hányás lesz belőle megmondod h gyomorrontás és szabad is a hétvége de a disznótorra nem mehetsz:d

2011. febr. 18. 06:24
 13/27 anonim ***** válasza:
34%
Elég gyenge ember lehetsz. A disznóvágás csupa móka és kacagás.
2011. febr. 18. 12:04
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként anyukád ne haragudj de nem normális ha ilyet ráderőltet.
2011. febr. 18. 12:21
 15/27 anonim ***** válasza:

SZerintem is menj el, és maradj távol amennyire lehet...nálunk ha disznóvágás van, a lányok bent kuporognak a házban(persze nekünk van ott ház, szóval így könnyű), szól valami hangos zene,hogy semmit se lássunk, halljunk...én a főzésben segítek bent ilyenkor, és akkor nem kerülök közel a dolgokhoz:D

Próbáld meg kibírni, ha ezzel örömet okozol a szüleidnek!

25/l

2011. febr. 18. 12:46
 16/27 A kérdező kommentje:
Mivel megy az egész család én is elmegyek. Majd hallgatok zenét, hogy ne halljam, ahogy visít:(
2011. febr. 18. 13:04
 17/27 anonim ***** válasza:
Én egy tanya szerű házban élek, apukám is szokott néha tyúkot, meg nyuszit vágni és én sem szoktam enni belőle. Mondd meg anyukádnak, hogy nm akarod azt nézni, amint egy disznót gyilkolásznak, meg mondj el mindent amit gondolsz. Amúgy nincs arra a telek felé valami, ahová elmehetnél lógni vkivel, amíg a többiek kinyírják a disznót?
2011. febr. 18. 14:01
 18/27 anonim ***** válasza:
43%
12:04 ! Így van! Egy gyilkolást csupa móka végignézni! Bírnám ha anyádékat kéne végignézni akkor, amikor éppen nyírják ki őket! -.- Szánalmas barom vagy! Roh*dék....
2011. febr. 18. 14:05
 19/27 anonim ***** válasza:
52%

Igenis a disznóvágás egy nagyon érdekes,mulatságos esemény faluhelyen.És ebbe nem az a poén hogy megölünk egy állatot.

Majd amikor nemlesz husi az asztalon akkor is eztmond hogy milyen butaság

2011. febr. 18. 14:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Egyébként igaza van 14.04nek! Nem azt mondom, hogy móka és kacagás,(én se mennék el szívesen) de ha ez nem tetszik, akkor egyáltalán ne egyél húst...MOndjuk szerintem ez lenne a minimum, hogy előtte megölik az állatot, nem pedig él amikor lepörkölik -.- Szegény ='( Na de mind1... Ess el, és csavarodjon ki kicsit a bokád, esetleg vmivel oldd meg, hogy lila legyen, vagy fogj világosabb színű alapozót, mint a bőröd(nálam ez mindig bejön, a nővérem alapozójával :P ) és kennd be magad...Nemtudom sok szerencsét, és mond el mi volt :)
2011. febr. 18. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!