Hogyan tettessek beteget? Vagy van egyéb ötlet? :/ 13L
Szombatra meghívott minket apukám legjobb barátja disznóvágásra:S De én nagyon nem akarok menni, minden csupa vér lesz és nem akarom élve látni azt, akit majd később megeszek. De a szüleim azt mondták, nem maradhatok otthon, mert az egész család jön (nagynéni, nagybácsi, unokatesók, nagyszülők). Mit tegyek? A telken, ahol a disznót ölnék nem tudok bemenni sehova, mert a disznóól meg az istállók vannak csak ott:P
13L
Hát tudom, hogy felnőttként nem ilyeneket kéne, hogy irjak neked, de én tiniként egyszerűen nem mentem, ha nem akartam. És nem azért, mert mindent rámhagytak, hanem azért, mert ha nagy ritkán behisztiztem valamin, hogy márpedig én disznóvágásra nem megyek (pl.), akkor oda traktorral sem lehetett elvontatni. Mert mit csinálnak, elvisznek erővel? Volt, hogy apu ilyenkor meg akart verni, és kergetett a kertben.... De én voltam a gyorsabb. Szóval egyszerűen ne hagyd magad, ha ennyire nincs kedved hozzá.
Szerintem a disznóvágás gusztustalan, megértem, hogy meg akarsz lógni.
Bárcsak mehetnék helyetted.
Én imádom,finom kaják,jó nevetések minden ami kell.
Amúgy meg mond meg hogy nem mész és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!