Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak anyukák! Megengednéd a...

Csak anyukák! Megengednéd a kamasz lányodnak hogy egy másik lánnyal csókolózzon?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 15:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy lány sem fogja az Anyukája orrára kötni, ha lánnyal csókolózik.
2011. febr. 15. 16:06
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos ilyesféle dolgokra úgysem az én engedélyemre van szüksége.

Nem fog hazajönni,hogy:

"szia anyu!megengednéd,hogy csókolozzak egy lánnyal??"

Erre nem számítok,remélem nem lesz a lányokhoz vonzódó lány,de ha mégis nem tudok mit tenni,megteszem amit emgtudok,de kénytelen leszek elfogadni.

2011. febr. 15. 16:07
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Kamasz, mindent kipróbál a lehetőségeihez képest. Kíváncsi lehet a különbségekre. Miért inkább fiúkkal nyalakodjon? :) Vagy annak sem örülnél?

Én is kipróbáltam :D

Aztán itt vagyok tisztes családanya férjjel, gyerekkel. Nem lettem leszbi.

2011. febr. 15. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Ha valóban leszbikus akkor nincs értelme tiltani.

Ha meg próbálgatni akarja,akkor szerintem nem kötötte volna az orrodra.

Végülis teljesen mindegy,hogy tiltod vagy sem,ha akarja csinálja.

2011. febr. 15. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

De mi az, hogy megengedném-e?! Ez az ő magánéleté, nekem nincs beleszólásom. Én nem fogom megszabni, hogy mikor kivel és hol... Ő dolga. Ha kellek, itt vagyok. Adok neki tanácsot, segítem amiben tudok, meghallgatom, és feltétel nélkül szeretem.

Egy 16 éves lány és egy 18 éves fiú édesanyja.

2011. febr. 15. 21:00
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Ez miért baj?! Szerintem legyen az ő dolga, oszt kész
2011. febr. 15. 22:25
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Én egyszer egy barátnőmmel 16 évesen csókolóztam. de csak fogadásból. ez 10 éve volt. azóta férj, gyerekek. Csak jót mosolygok rajta.

Azt hiszem szülőként inkább örülnék neki, ha a lányom ilyesmiről számolna be, legyen az vicc vagy érzelmek szintjén. Tiltani úgysem tudom. De ha elmondja, legalább tudnám, hogy bízik bennem.

A másik ok. Én is megtettem.

2011. febr. 16. 10:41
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
kb 10 -12 évesen ezt én is megtettem ,de nem lettem meleg csak gyakoroltam az "első csókra",mert féltem,hogy ha eljön az ideje rosszul fogok csókolni... meg emlékszem amikor 9 éves voltam és a plüss macimat meg csókoltam meg az üveg kupakokat most pedig már csak boldogan nevetek rajta,hogy milyen kis hülyeségeket csináltam.. :D
2011. febr. 16. 13:52
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
és arra a bizonyíték,hogy nem lettem meleg van egy élettársam aki természetesen férfi és nagyon szeretem őt ha ezt ő maga mondta el akkor örülj,hoyg ennyire bízik benned és kérdezd meg,hogy szereti -e őket mint szerelmet vagy csak szórakozik?
2011. febr. 16. 13:55
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

Már bocsánat, de szerintem ez nem szülői engedély kérdése...

L/23

2011. febr. 16. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!