Csak anyukák! Megengednéd a kamasz lányodnak hogy egy másik lánnyal csókolózzon?
Sajnos ilyesféle dolgokra úgysem az én engedélyemre van szüksége.
Nem fog hazajönni,hogy:
"szia anyu!megengednéd,hogy csókolozzak egy lánnyal??"
Erre nem számítok,remélem nem lesz a lányokhoz vonzódó lány,de ha mégis nem tudok mit tenni,megteszem amit emgtudok,de kénytelen leszek elfogadni.
Kamasz, mindent kipróbál a lehetőségeihez képest. Kíváncsi lehet a különbségekre. Miért inkább fiúkkal nyalakodjon? :) Vagy annak sem örülnél?
Én is kipróbáltam :D
Aztán itt vagyok tisztes családanya férjjel, gyerekkel. Nem lettem leszbi.
Ha valóban leszbikus akkor nincs értelme tiltani.
Ha meg próbálgatni akarja,akkor szerintem nem kötötte volna az orrodra.
Végülis teljesen mindegy,hogy tiltod vagy sem,ha akarja csinálja.
De mi az, hogy megengedném-e?! Ez az ő magánéleté, nekem nincs beleszólásom. Én nem fogom megszabni, hogy mikor kivel és hol... Ő dolga. Ha kellek, itt vagyok. Adok neki tanácsot, segítem amiben tudok, meghallgatom, és feltétel nélkül szeretem.
Egy 16 éves lány és egy 18 éves fiú édesanyja.
Én egyszer egy barátnőmmel 16 évesen csókolóztam. de csak fogadásból. ez 10 éve volt. azóta férj, gyerekek. Csak jót mosolygok rajta.
Azt hiszem szülőként inkább örülnék neki, ha a lányom ilyesmiről számolna be, legyen az vicc vagy érzelmek szintjén. Tiltani úgysem tudom. De ha elmondja, legalább tudnám, hogy bízik bennem.
A másik ok. Én is megtettem.
Már bocsánat, de szerintem ez nem szülői engedély kérdése...
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!