Hogyan büntessem meg?
16:56 vagyok.
Igazából még annyit tennék hozzá,hogy szerintem egy 10 éves "kislány" nem tudja felmérni a helyzeted. Nem tudja még értékelni a pénzt ,hisz semmit se vesz magának.
Ha még valahogyan mégis megtudod szerezni a szétvagdalt darabokat, jó "varrogatást" ;)
Szerintem az is elég lett volna ha elveszel vlmi kedvenc dolgát.De ott előtte mert csak így van hatása .Így megérti hogy milyen rossz mikor a kedvenc cucca nincs meg: elveszik,
tönkre megy. Utólag olvastam hogy olyan báli kesztyűt csinált belőle.Mond neki hogy mondja el hogy mielőtt szét vág vlmit kérdezze meg hogy anyu ezt és ezt elakarom kérni mert ezt akarok belőle csinálni vagy erre kell.
Szerintem jogos volt a pofon, én is kaptam anno egyet-egyet, abból tudtam, hogy hol is van az én helyem! Mai hülye felfogás, hogy a gyereknek egy pofon is árt, és élete végéig depressziós lesz...
21/L
Szia!! :)
Akàrcsak anyàmat és magamat làtnàm 15évvel ezelôtt :) Nincs baj azzal a pofonnal, nyugi, én sokkal mimòzàbb voltam mint a te karakàn lànyod, aki a szemedbe vàgta, hogy olyan vicces amikor ideges vagy :) öszinte volt, mégha neked ez rosszul is esett, de nem fél tôled, vagy a pofontòl! Helyes! Nem lehet, hogy egész egyszerûen csak kreatìv a leànyzò? Szerinted melyik 10 évesnek jut eszébe bàli kesztyût csinàlni anya harizsnyàjàbòl? Annak akinek valami nagyon élénk a képzelôereje, ez nagyon jò dolog! Hàzimunka? én még csak pénzt se adnék érte, mert ne a haszonlesés legyen a szeme elôtt esetleg, hanem az hogy anyunak segìtek!! én is kb 10 éves lehettem, ha nem kevesebb mikor anyu befogott engem is meg a bàtyàmat is a hàzimunkàba, persze utàltuk, jobb lett volna jàtszani, vagy rajzolni helyette, de tudtuk mindketten, hogy egy òra az egész, és utàna sokkal jobb volt, hogy anya is nyugodt és foglalkozik vlûnk... Hozzàteszem mindketten elég talpraesett kamaszok, majd felnôttek lettûnk, de mindez a jò alap a gyerekkorbòl jôn, ilyenkor nagyon nagy jelentôsége van mindennek! Keress neki rajz kurzust, vagy tàncot, vagy bàrmit amit szeretne, hàny képzô és iparmûvész kezdte ìgy? nem is sejtenéd, sokan vagyunk...
Kitartàst, minden rendben van vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!