Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan "büntessem" babámat,...

Hogyan "büntessem" babámat, hogy megértse, hogy nem szabad felállni az etetőszékbe?

Figyelt kérdés

1 éves kislányommal már hónapok óta küzdök, mert evés közben egyfolytában feláll az etetőszékbe.Kész téboly minden evés, a türelmem pedig elfogyott.

Az utóbbi időben azt csináltam, hogy kivettem az etetöszékből, és abbahagytuk az evést, de láthatólag nem érdekli mert amúgy sem egy nagy evő,egész nap el lenne kaja nélkül....mit tegyek, már a sírógörcs keringet:(?

2011. márc. 1. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet bekötni a székbe rendesen? Akkor az enyém nem tudott felállni. ha nincs normális megkötője, csinálj egy övből, vagy valamiből kösd oda.
2011. márc. 1. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Én megfogtam Apa bőrszíját és bekötöttem vele. Kb egy hétig kellett. Azóta öv nélkül is jól megvan benne, nem áll fel. De ha kellene újra bekötném vele.

Most 21 hónapos.

2011. márc. 1. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen széketek van, de kösd be a gyereket akár úgy, ahogy előttem is írták és vedd le a lábtartót, akkor nem lesz mire felállni.
2011. márc. 1. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Szétszedhető fa etetőszékünk van, így nincs biztonsági öv benne.De keresek valami szíjas megoldást:)

Nem a lábtartón áll fel, hanem magán az ülőfelületen.(és közben le se lehetne törölni az arcocskájárol azt a sikeradta vigyort:))

2011. márc. 1. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél hozzá valamilyen övet, lehet külön is kapni ilyeneket, és kösd be.
2011. márc. 1. 12:40
 6/6 anonim ***** válasza:
az én fiam is felállt benne,3x bekötöttem,azóta nem csinálja.
2011. márc. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!