Hogyan büntessem meg?
A pofont nem tartom jó megoldásnak (valószínűleg indulatból jött), a kitalált büntetést viszont igen. Ha ahelyett, hogy játszana, dolgoznia kell, az maradandó hatású büntetés lesz, ráadásul megtanítja őt arra, hogy a dolgoknak ára van, a pénzt pedig munkával keressük meg.
A dolog ne tartson sokáig, max. egy hétig, és ha közben szépen elvégzi, amit rábízol, akkor ne fukarkodj a dicsérettel! Ne tarts haragot, de ha munkája van, légy határozott, és akkor is kelljen elvégeznie, ha éppen mese van a tévében.
Nemrég olvastam egy olyat (amivel teljesen egyet értek) ,hogy ne vegyetek el tőle semmit,vagy ne tegyétek tönkre valamijét,mert megharakszik ( és valszeg vehetsz neki helyette másikat).A megvonás (nálunk nem volt,ha igen,akkor mégis hisztisebb lettem (anno).) nem jó,mert akkor a kettőtök közti viszony rosszabb lesz. Evvel arra akarok kijukadni ,hogy ne haragítsd magadra,hanem oldjátok meg együtt. Bár soha nem lesz olyan a combfix-ed,de mond neki,hogy varrja össze. Természetesen nem fogja tudni (hacsak nem szokott varrni :D ) ,és nem is lesz horható,de majd végiggondolja ,hogy amit csinál következmnényei lesznek.Neki kell megoldani ,még a te segítségeddel. (a szeretetedet soha nem vond meg tőle). Varrjátok meg együtt,így több időt töltötök együtt,és tanulhat belőle.
13l
És igazán köszönöm a válaszokat :D
utolsó: igazad van, de már nem tudjuk össze varrni, mert teljesen szét cincálta, és már el is tüntette =/
Azért gondoltam arra, hogy érezze, én is megdolgoztam azért a pénzét, és vettem meg a combfixet, és érezze hogy hogyan kell helyre hozni... De megbeszéltük, bele egyezett...Mint kiderül kesztyűt csinált belőle
Tudjátok, olyan báli kesztűt...egészen jól néz ki..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!