Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell hogy velem aludjon?

Miért kell hogy velem aludjon?

Figyelt kérdés
11 éves fiam fél egyedül aludni.Nem tudja miért de fél.Teljesen normális kiegyensúlyozott családban él. Próbáltuk már szépen és csúnyán is,babakorától ez a helyzet.Persze más előtt ne mondjam tehát:mégis tudja hogy ez nem helyes.Mindenem a gyerekem de hát a családi életem is megsínyli néha a dolgot...nagyobbik gyerekem aki lány,azzaal soha nem volt ilyen problémám.Valamit nagyon elrontottam volna?Persze már késő,de meddig lesz ez így?Remélem a barátnője és Ő, már nem velem alszik :)
2009. febr. 9. 15:48
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot,azóta is próbálkozom de....:(nem tudja mitől fél nem tudja elmondani és ha fel van kapcsolva a lámpa, akkor is az én közelségem kell neki.Hát itt topizunk helyben,se jobbra se balra.Hidd el ami tőlem tellett már mindent kipróbáltam...:(
2009. júl. 3. 22:38
 22/29 anonim válasza:
Sztem ne aggódj. Én 10éves korig anyummal aludtam, őis meg énis tudtuk h ez így nemjó, de valahogy sose akartam elengedni. PErsze mikor elaludtam akkor átment a másik szobába, ezt akkoris tudtam. Aztán egyszercsak nemtom már nem kellett, hogy ottlegyen, mostmeg ott tartunk hogy egyenesen utálom ha bejön a szobámba xD
2009. júl. 27. 01:17
 23/29 A kérdező kommentje:
Szia!Ezt vegyem bíztatásnak?Köszi ha megnyugtatni szeretnél de azért aggódom mégis hogy nem-e kóros a dolog mert ő már 12 éves!!!!!!!!!!! Semmit nem tudok tenni már mindent próbáltam és úgy határoztam:Belefáradtam,majd magától kimegy ha úgy érzi eljön az ideje...remélem jól teszem.Köszi a válaszodat!Ja gondolom veled sem lehetett könnyű :)de túl vagytok rajta és ez a lényeg!
2009. júl. 29. 13:42
 24/29 anonim ***** válasza:
Én 12 éves koromig anyuval aludtam. Utána lett egy új szobám és már nem féltem semmitől!
2009. aug. 22. 12:45
 25/29 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám, hogy áthívnám a suliból egy barátját, hogy aludjon ott... akkor erősen kétlem, hogy átmenne hozzád. Ha igen, na akkor kell az orvos! Majd írj, mi lett =)
2010. márc. 14. 00:04
 26/29 anonim ***** válasza:

Én 13 éves vagyok, és még mindig anyukámmal alszom. A szüleim 7 éve elváltak, egy másik nő miatt. A válás után apukám járt hozzánk, és zörgetett a kapun, stb... Pár évvel később anyunak lett egy élettársa, akit nagyon megkedveltem, és már nem féltem éjjel, mert tudtam, hogy itt a Tóni, aki vigyáz ránk! (Különben, ne értsétek félre, apukám nem bántott minket, de én mégis féltem valamitől)Aztán a Tóni, tavaly meghalt (rák)! Nagyon szomorú voltam, és azóta egy kicsit mindig is félek. Anyával mindent megbeszélünk, este, amikor lefekszünk aludni, mondjuk 9 körül, akkor mindig legalább 10-ig beszélgetünk. Ha anya éjjel átmegy a másik szobába, én azt meg sem hallom, az nem zavar. Nekem az valahogy biztonságot ad, hogy amíg én elalszom, addig anya ott legyen mellettem. Az utóbbi időben viszont próbálok "leszokni" erről, hisz már 13! éves vagyok, és nem aludhatok örökké anyával. Viszont az megnyugtatott, amit a múltkor mesélt a bátyám barátnője, aki ugyan ilyen volt, mint én. Neki is elváltak a szülei, és ő is az anyukájával aludt 18 éves koráig.

Remélem, hogy nem fogok majd félni, és hamarosan merek egyedül is aludni a szobámban, és ezt kívánom a te kisfiadnak is!

2010. jún. 28. 17:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Én vagyok megint, az utolsó hozzászóló. Kérlek, majd írd meg, hogy mi lett!
2010. jún. 28. 17:09
 28/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bár már régen jártam itt,talán kicsit felejtős is lett a dolog,de jelentem sikerült!!!! 2.hete hogy külön alszik a fiam! Tiszta pepsi érzés hogy végre a férjemmel aludhatok egy ágyban :)köszönöm nektek!
2011. febr. 13. 17:16
 29/29 A kérdező kommentje:
Még valami:Utolsó 13 évestől kérdezném...neked sikerült külön aludni azóta?
2011. febr. 13. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!