Miért kell hogy velem aludjon?
Én 13 éves vagyok, és még mindig anyukámmal alszom. A szüleim 7 éve elváltak, egy másik nő miatt. A válás után apukám járt hozzánk, és zörgetett a kapun, stb... Pár évvel később anyunak lett egy élettársa, akit nagyon megkedveltem, és már nem féltem éjjel, mert tudtam, hogy itt a Tóni, aki vigyáz ránk! (Különben, ne értsétek félre, apukám nem bántott minket, de én mégis féltem valamitől)Aztán a Tóni, tavaly meghalt (rák)! Nagyon szomorú voltam, és azóta egy kicsit mindig is félek. Anyával mindent megbeszélünk, este, amikor lefekszünk aludni, mondjuk 9 körül, akkor mindig legalább 10-ig beszélgetünk. Ha anya éjjel átmegy a másik szobába, én azt meg sem hallom, az nem zavar. Nekem az valahogy biztonságot ad, hogy amíg én elalszom, addig anya ott legyen mellettem. Az utóbbi időben viszont próbálok "leszokni" erről, hisz már 13! éves vagyok, és nem aludhatok örökké anyával. Viszont az megnyugtatott, amit a múltkor mesélt a bátyám barátnője, aki ugyan ilyen volt, mint én. Neki is elváltak a szülei, és ő is az anyukájával aludt 18 éves koráig.
Remélem, hogy nem fogok majd félni, és hamarosan merek egyedül is aludni a szobámban, és ezt kívánom a te kisfiadnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!