Velem aludjon éjjel? Vagy aludhat a helyén ha lázas?
Figyelt kérdés
15 hónapos kislányom lázas az oltás miatt, de már külön szobában alszik. Hogy aludjon éjjel? Hagyjam az ágyában, vagy aludjon velünk? LEhet hogy hülyén hangzik a kérdés, de olyan tanácstalan vagyok, hogy mi lenne a legjobb megoldás.2010. márc. 12. 20:44
1/14 anonim válasza:
Én ilyenkor szívesebben hagyom magam mellett, hogy azonnal tudjam, ha baj van. Ráadásul őt is megnyugtatja:):):)
2/14 anonim válasza:
Én az ágyában szoktam hagyni a légzésfigyelő miatt,bár mi egy szobában vagyunk.Ha külön lenne,én is magam mellé venném.Ne legyen egyedül....
3/14 anonim válasza:
Én az ágyában altattam mindig,mert különben nem lehet visszaszoktatni.Ha nagyon lázas,akkor úgy is felébredt,és akkor kapott teát,és megnyugtattam.
4/14 anonim válasza:
Nem kell elkezdeni...hagyd nyitva az ajtókat, less be hozzá párszor, de gondolom este beadsz neki lázcsillapítót, az majd hat, és aludni fog szépen.
5/14 anonim válasza:
én hagynám a helyén,és odavinnék egy szivacsot az ágyacskája mellé,én telepednék inkább hozzá :)
az enyém szerintem el sem aludna más helyen. :(
bár lehet,hogy már későn írok :)
nyugodt ,lázmentes éjszakát!!
6/14 A kérdező kommentje:
Már 7 óta alszik, kapott kúpot, most úgy érzem nincs láza, max. hőmelkedése, de nem szeretném felkelteni, ha nem muszáj. Még úgyis ébren vagyok, meglátom, mi lesz később, lehet leköltözök hozzá a padlóra, de nincs szivacsom :) egy hónapom van szülésig, szóval a padló lehet hogy nélküle kemény lenne... :)
2010. márc. 12. 21:05
7/14 anonim válasza:
Én mindig magam mellé tettem ilyenkor, nem szokott rá pedig volt olyan, 3-4 napig is velem aludt.
8/14 anonim válasza:
szerintem felesleges hogy Veled aludjon. ha alszik, akkor alszik, az ajtót hagyd nyitva, akkor felébredsz rá, ha sír. nem csak a hozzászokás miatt, de minek? így is át tudsz menni hozzá...
9/14 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.
Előzőnek:
Ilyenkor nem a sírás miatt szoktak a babával aludni hanem ha esetleg valami baj van akkor könnyebben észre vedd! Pl. ha lángol a gyerek de mondjuk nem ébred fel rá akkor is csillapítani kell a lázat mert görcsöt kaphat álmában akkor meg nagyon nagy baj is történhet.
10/14 anonim válasza:
akkor is jobb, ha időnként átmegy hozzá, ahogy már valaki írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!