Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Velem aludjon éjjel? Vagy...

Velem aludjon éjjel? Vagy aludhat a helyén ha lázas?

Figyelt kérdés
15 hónapos kislányom lázas az oltás miatt, de már külön szobában alszik. Hogy aludjon éjjel? Hagyjam az ágyában, vagy aludjon velünk? LEhet hogy hülyén hangzik a kérdés, de olyan tanácstalan vagyok, hogy mi lenne a legjobb megoldás.
2010. márc. 12. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Megint én...

Különben a kiskönyvben is olvastam, hogy a lázas csecsemőt soha nem szabad magára hagyni. Nekünk volt olyan, hogy 3 óránként kellett lázat csilapítani meg hűtőfürdőztünk mert egyszerűen nem ment le a láza és Ő aludt volna, nem kelt fel arra, hogy 39,5 fokos láza van.

2010. márc. 12. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Oké, ha jobb akkor jobb, nem szóltam semmit, bocsánat. :p
2010. márc. 12. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
én mindig így csináltam, 2,5-3 óránként felkeltem és átmentem hozzá. közben ajtó nyitva. egyszer volt, hogy az ő szobájában "aludtam" a fotelban, akkor nagyon lázas volt. azért az idézőjel, mert azt azért alvásnak nem lehet nevezni :) hol a vállam gémberedett el teljesen, hol a derekam :) magam mellé sose mertem venni, féltem, hogy rászokik.
2010. márc. 12. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam első perctől a kiságyában alszik,ha beteg akkor viszont velem.

Már akkor is,ha nagyon köhög vagy nagyon folyik az orra.

Nem lett ettől összezavarodva.

Ha egészséges,akkor ugyanúgy megy minden a normális rendszerünk szerint,este 8-kor megy aludni,és alszik reggel 6-7-ig.

2010. márc. 13. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!