Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell hogy velem aludjon?

Miért kell hogy velem aludjon?

Figyelt kérdés
11 éves fiam fél egyedül aludni.Nem tudja miért de fél.Teljesen normális kiegyensúlyozott családban él. Próbáltuk már szépen és csúnyán is,babakorától ez a helyzet.Persze más előtt ne mondjam tehát:mégis tudja hogy ez nem helyes.Mindenem a gyerekem de hát a családi életem is megsínyli néha a dolgot...nagyobbik gyerekem aki lány,azzaal soha nem volt ilyen problémám.Valamit nagyon elrontottam volna?Persze már késő,de meddig lesz ez így?Remélem a barátnője és Ő, már nem velem alszik :)
2009. febr. 9. 15:48
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ha hiszed ha nem,az én férjem úgy horkol mint a grizzly medve,de ez a fimat egyáltalán nem zavarja :)sőt altatja...szeretni szeret velünk lenni az biztos,de félni is fél mert még köztünk is felriad ha ugat a kutya és mindjárt azt hiszi jön valaki....ez miért lehet akkor?Egyébként jót nevettem azon amit írtál ,tetszett...ami apud története...különben köszi a választ!
2009. febr. 14. 22:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltal mar arra,hogy esetleg a TV-musorok/amit nez a fiad/,attol fel???Az en fiam 8eves es sajnos o is fel a szobaba.DE rajottem hogy a gyilkolos-verekedos MESEFILMEK a hibasak ebben.Miota nem nez ilyen meseket,mintha kicsereltek volna ot!!!Ez csak egy "gondolat",de megeri odafigyelni ilyenekre is!
2009. febr. 16. 18:02
 13/29 A kérdező kommentje:
Gondolod hog attól?Engem is taszít az a sok hülye rajzfilm...nem értem de nagyon rá van tapadva.Bár inkább hétvégén nézi őket.Elgondolkodtatott a válaszod köszi.
2009. febr. 16. 21:29
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szivesen,de keszulj fel egy kisebb HARCRA a fiaddal,ha eltiltod ezektol a mesektol.A fiam 8evesen olyan volt mint egy tigris,mikor nem nezhette azt a csatornat a mesevel,EN meg a TV-t sem engedtem felkapcsolni egesz nap!es lassan megszokta,mostmar masmilyen meseket nez,v.inkabb elfoglalja magat vmi massal.Tudok olyan szulokrol akik az egesz csatornat/amin ezek a mesek mentek/lemondtak,nem fizettek tobbet,csak nehogy a gyerek kisertesbe essen!Legy eros,megeri!!!
2009. febr. 16. 23:10
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ilyen voltam. Ha valami nyomta a lelkemet, vagy valami bántott bebújtam az ágyba az anyukám mellé, elmondtam neki és utánna hihetetlenül jót aludtam. Szerintem a te kisfiad is plusz szeretetet szeretne kapni tőletek, vagy el szeretne valamit mondani! Az hogy fél, hát van ilyen..Majd kinövi, de azért ami biztos az biztos: vidd el egy pszichológushoz és keressétek meg a valós okot.

-Tündérlány-

2009. febr. 17. 00:03
 16/29 A kérdező kommentje:
23:10-nek!Köszi hogy így leírtad a tapasztalatod megpróbálok erős lenni,bár már harcolunk és remélem igazad lesz és megéri!Utolsónak:Biztosan igazad van,de annyi szeretetet kap a fiam és annyit beszélgetünk mindenről hogy el sem hinnéd!Mindenre nyitott nem áll be a szája mindenről van véleménye.Ezért nem értem.Már arra is gondoltam hogy mivel én majomszeretettel szeretem őt ez is közrejátszik a dologban,mert állítólag ez sem jó.Amit pedig még nem mondtam el nektek az az hogy ő 1 cukorbeteg gyerek és nagyon óvom mindentől...de nem attól ilyen hogy beteg mert vannak még a környezetemben ilyen gyerekek de náluk nincs ilyen probléma.Azért is nem írtam ezt először nehogy valaki azt írja hogy mert beteg,azért alszik velem.Mindenkinek köszönöm az eddigi választ!
2009. febr. 18. 08:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam 10 éves koráig csinálta, most lassan két éve, hoyg külön van. mindig mesélek neki még most is, láttam előre, hoyg ez lesz, ő is félt, néha most is álmodik rosszat( kérdezd az álmait is és értelmezd szakkönyvek segítségével) ha roasasz álma van átjön, de visszakísérem. ÍIgenis van ilyen . szerintem ha okos jó fiú nem kell se pszichológushoz, se pszichiáterhez vinni, mert attól esetlen azt hinné, hogy vele nagy baj van, pedig nincs. gondold csak el egyszer el is fog költözni, és akkor mennyire szertnéd, hoyg bár melletted aludna. Na jó ez a másik véglet, de akkor is. én is tudom milyen ez. Csak egyszerűen szeresd. Nem tudom milyen gyakran jön szóba a szobájában alvás, egyedüllét, mert lehet, hoyg túl sűrűn.... talán egy darabig 3-4hét, nem is kéne szólni semmit.Aztán valamilyen évfordulóhoz kapcsolni , hoyg mostantól egyedül , a szobájában alszik.

Jaaa, ... én 9 évesen szoktattam rá egy macira, jó nagy plüss koala, a mai napig(12 éves) azzal alszik, Ő vigyáz rá.Rengeteget meséltem, hogy nekem is volt alvósbabám, megy rongyocskám és egyszercsak megszerette.sok sikert.

2009. febr. 25. 17:59
 18/29 anonim ***** válasza:
szia! na mi újság sikerült leszoktatni? :)
2009. jún. 15. 22:33
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem :( feladtam.....rosszúl tettem?
2009. jún. 16. 18:48
 20/29 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul,sajnos!Kerdezz ra nyiltan mitol fel,mondjon el mindent oszinten!Probald ki ezt:mondd neki hogy egyedul kell aludnia de egve hagyod nala a lampat(vilagos legyen a szobajaba).Ha ugy jo neki,az azt jelenti fel vmitol,utana konnyebb lesz kitalalni mitol(tapasztalatom szerint a gyerekeknek ha allando betegseguk van felnek a halaltol!,sajnos hihetetlen de nem vicc!)a te fiad mar nagy agyilag feltudja fogni mi helyes es mi nem.Mindent meglehet es meg is kell oldani!Sok sikert!
2009. júl. 2. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!