Miért kell hogy velem aludjon?
Szia!
Én is ilyen voltam. Ha valami nyomta a lelkemet, vagy valami bántott bebújtam az ágyba az anyukám mellé, elmondtam neki és utánna hihetetlenül jót aludtam. Szerintem a te kisfiad is plusz szeretetet szeretne kapni tőletek, vagy el szeretne valamit mondani! Az hogy fél, hát van ilyen..Majd kinövi, de azért ami biztos az biztos: vidd el egy pszichológushoz és keressétek meg a valós okot.
-Tündérlány-
az én fiam 10 éves koráig csinálta, most lassan két éve, hoyg külön van. mindig mesélek neki még most is, láttam előre, hoyg ez lesz, ő is félt, néha most is álmodik rosszat( kérdezd az álmait is és értelmezd szakkönyvek segítségével) ha roasasz álma van átjön, de visszakísérem. ÍIgenis van ilyen . szerintem ha okos jó fiú nem kell se pszichológushoz, se pszichiáterhez vinni, mert attól esetlen azt hinné, hogy vele nagy baj van, pedig nincs. gondold csak el egyszer el is fog költözni, és akkor mennyire szertnéd, hoyg bár melletted aludna. Na jó ez a másik véglet, de akkor is. én is tudom milyen ez. Csak egyszerűen szeresd. Nem tudom milyen gyakran jön szóba a szobájában alvás, egyedüllét, mert lehet, hoyg túl sűrűn.... talán egy darabig 3-4hét, nem is kéne szólni semmit.Aztán valamilyen évfordulóhoz kapcsolni , hoyg mostantól egyedül , a szobájában alszik.
Jaaa, ... én 9 évesen szoktattam rá egy macira, jó nagy plüss koala, a mai napig(12 éves) azzal alszik, Ő vigyáz rá.Rengeteget meséltem, hogy nekem is volt alvósbabám, megy rongyocskám és egyszercsak megszerette.sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!