Nem akarom h ne aludjon velem az 1 éves kislányom? Normális ez? Volt más is így?
Akkor meg miért nem váltok el?
Túl sok értelme nincs ennek.... Azzal meg ne védekezz, hogy a gyerek érdeke, hogy családban nőjön fel, mert a gyerek sem hülye, és megérzi, hogy nem jó a kapcsolat a szülei között. Egy gyereknek nem az kell, hogy ott legyen anya is meg apa is, hanem az, hogy a szülők harmonikus kapcsolatban éljenek. Ilyen esetben azt mondom, hogy jobb külön válni, mint erőltetni azt, ami nem megy. Ez mindannyiótok rovására fog menni előbb vagy utóbb...
Szerintem nem baj, mi 3-an alszunk együtt az első nap óta (11 hónapja). Apuval jó lenne viszont rendeznetek a viszonyt.
Viszont, ha kicsit utána olvasol (pl ranschburg szülők könyve), akkor ott az van, hogy ha ezt elkezded, akkor be kell vállalni, hogy akár 2-3 évesen kéredzkedik ki csak saját helyre. És igen, magától fogja igényelni. Ha valaki 8 évesen is az anyukájával alszik szerintem ott más gond van..
Szerintem nem baj. Én is szeretek a gyerekemmel aludni, de csak akkor tehetem meg, ha apa nincs itthon. Ilyen ritkán van. Túl kicsi az ágy, nem férünk el rajta hárman.
Mi négyen vagyunk testvérek és mind a négyen a szüleinkkel aludtunk egy ágyban addig, amíg a következő gyerek ki nem túrt onnan. Nagyon szerettem anyukám mellett aludni, de nem aludtam vele 8 éves koromig. Azóta is nagyon ragaszkodunk a testvéreim és én a szüleinkhez, nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk velünk személyesen vagy telefonon. Ellentétben a férjemmel, akit már rögtön külön szobába raktak születése után, hagyták sírni, amiről később le is szokott, észrevette, hogy nem érdemes ( anyósom mondta), direkt úgy nevelték, hogy még véletlen se legyen elkapatva. Meg is lett az eredménye. Jó ha egy héten egyszer ránéz a szomszéd utcában lakó anyjára. Ennek ellenére szereti a férjem az anyukáját, meg ragaszkodik hozzá, csak épp nem annyira, nekem nagyon furcsa. Persze anyósom meg szomorú, hogy alig beszél vele a fia. De arra nem gondol, hogy talán kiskorában kellett volna vele többet foglalkoznia.
pffúú..bocsánat, nem is nagyon a kérdésre válaszoltam. meg le is fognak pontozni, hogy pártolom az együtt alvást, annak ellenére, hogy én csak ritkán tehetem meg. Esetleg nálatok nem megoldható, hogy a kiságyat magad mellé teszed és kiveszed az oldalrácsát? Így mind a hárman együtt alhatnátok.
Szia!
Lányom másfél éves és ő is velem alszik. Apa Kaposváron dolgozik 10 naponta jön csak haza sajnos, de akkor is köztünk alszik a lányunk. A házaséletet szerintem nem csak a hálószobában lehet megoldani.
És én sem szeretném hogy külön aludjon, majd amikor akar akkor átmegy a saját ágyába, ő az enyém és nagyon ragaszkodunk egymáshoz. Még nem is vigyázott rá senki más rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!