Nem akarom h ne aludjon velem az 1 éves kislányom? Normális ez? Volt más is így?
Figyelt kérdés
Kislányom 11hónapos kora óta velem alszik a hálóban, mert jöttek a hátsó fogai és nagyon megkínlódta és a kiságyában csak üvöltött. Az apja a nappaliban alszik azóta. De megbeszéltük h veszünk neki egy ágyat a szobájába és akkor apa visszaköltözhet. De én ezt nem igazán akarom.... Olyan jó a kis manómmal aludni. Baj ez?2011. júl. 14. 10:08
21/27 A kérdező kommentje:
Na, igen ez tényleg jelent már vmit.... :(
2011. júl. 19. 12:28
22/27 anonim válasza:
Akkor ennyi? "Ez tényleg jelent valamit :(? " Végül is, megkaptad a kérdésedre a választ...
23/27 anonim válasza:
Első vagyok. Én tényleg nem értelek, ne haragudj... a kommentjeid alapján egyetlen kérdés fogalmazódott meg a fejemben, amit már korábban fel is tettek neked: MIÉRT NEM VÁLTOK EL?
Most őszintén: tedd már fel magadnak a kérdést: élet ez így???
24/27 anonim válasza:
Én pedig azt veszem észre, hogy a kérdező teljes közönyt mutat a házassága felé... "na igen, akkor ez tényleg nem jelenthet jót"... Ez milyen hozzáállás? :) Most nem azért, de ha valakinek romokban hever a házassága, és meg akarja menteni, az tuti nem így fog hozzáállni. Az mindenkinek egyértelmű, hogy nem érdekel a házasságod, meg az se, hogy a férjed hogy érzi magát. Miért nem beszéled meg ezt vele? Mármint, h nem akarod, h visszaköltözzön.. vajon mit fog hozzá szólni?
25/27 anonim válasza:
Én pedig azt gondolom, hogy egy önző nőszemély vagy! Tudod, azt érdemled, hogy moss, főzz, takaríts a férjedre, az meg más nőket tömködjön a hátad mögött!! Ennyi. Remélem Ő is rájött már erre!
26/27 anonim válasza:
Aludj a kis manóddal, idióta..
27/27 anonim válasza:
Mondjuk én sokszor úgy szoktam csinálni,ha nem akar a lányom nélkülem aludni,akkor melléfekszem és ha elalszik átmegyek a "mi ágyunkba"-igaz,mint írtam néha én is engedek a kérésének,ha velünk akar aludni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!