Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen álszentek ezek a...

Miért ilyen álszentek ezek a lányok?

Figyelt kérdés

A 6. osztályban olyan lányok vannak hogy besírok tőlük. Pl. egy lány tömi a melltartóját, holott nem is lenne szüksége melltartóra, max. toppra, aztán facebookra olyan képeket rak ki, amin pucsít, csücsörít és a pántnélküli fölső miatt látszik a melltartója pántja. Akitől kiakadtam, az kiírta facebookon az üzenőfalára (nem néztem, főoldalon megjelent, de mindegy is) hogy mekkora szégyen hogy egyeseknek az a menő, ha kettes lesz a dogája, meg hogy inkább tanulnának, stb. Ma meg szünetben hússzor elment előttem ugrálva és dicsekedett, hogy neki bizony négyes lett a matekdogája és ő most mekkora zseni. Barátnőmet lestréberezte, csak mert ő képes 1-2 órát tanulásra szánni és nem kell pótvizsgáznia nyáron és mindigis kitűnő volt. Előttem teszi a csaj az agyát, pl. tudom, hogy tesin semmit se szokott csinálni, viszont egyik szünetben szóbajött a bukfenc, én mondtam, hogy nem tudok hátra, mert mindig kifordulok, erre elkezdett nyávogni hogy "úristen hány éves vagy? Én nem ismerlek." Emellett nekem azt mondta, hogy elítéli azokat, akik sminkelnek, meg milyen röhejes az, hogyha valaki grimaszol/csücsörít a képein, ehhez képest facebookon minden képén ki van sminkelve (szemceruza + szempillaspirál és csak 12 éves) és így oldalra húzza a száját, mintha egy madzagatot kötöttek volna rá. Van egy ugyanilyen barátnője, nézem facebookon a képeit és a hasamat fogtam a röhögéstől. :D Úgy ki volt pirosítózva, mint egy barbie + cseresznyepiros rúzs + összeragadtak a szempillái a szempillaspiráltól. Igazából nem is érdekelne, hogy a sulinkban ilyenek a hatodikos lányok, csak azon akadtam fenn, hogy nekem teszik az agyukat, hogy milyen gáz a nemtanulás meg a stb., aztán mindet csinálják. Miért ilyenek?

U.i.: Nem kérek a "törődj a magad dolgával" típusú válaszokból. Köszönöm.

11/L

2011. febr. 3. 21:09
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
55%

Bocs,de inkább te próbálod elhitetni másokkal,hogy te vagy a tinipélda. Ha ilyen vagy én szóba sem állnék veled. Most lehordasz itt mindenkit, DE kitudja te milyen vagy,csak itt teszed a jókislányt-.- . Ja és neked semmi közöd mit csinálnak,kerüld el oszt kész. Annyira nehéz? De mivel te vagy a tökéletesség,gondolom meg tudod oldani magattól is.

14/L

2011. febr. 6. 08:32
 42/49 anonim ***** válasza:
magadtól*
2011. febr. 6. 08:33
 43/49 A kérdező kommentje:

Nem akarom magamat beállítani semmilyen tökélynek, tini meg még nem vayok. Persze úgy könnyű ítélkezni, hogy nem simersz, mert olyan figurát képzelsz nekem, amillyet akarsz, aztán lehet hogy igazad van, lehet hogy nincs.

Hogy miért érdekel annyira? Mert baromira zavar, hogy folyton piszkálnak, folyosón félrelöknek, ill. kibeszélnek engem és a barátnőimet, mert szerintük "stréberek" vagyunk, emellett álszentek és hazudnak. Érdekesmódon ha a családomban lenne ilyen valaki, teljesen más válaszok jönnének.

2011. febr. 6. 09:00
 44/49 anonim ***** válasza:
41%

.És ezt minek írod ki 'kérdésnek' ?

Tudunk mi ez ellen tenni vmit? -.-'

2011. febr. 6. 11:31
 45/49 A kérdező kommentje:
És minek rá válaszolni?
2011. febr. 6. 12:31
 46/49 anonim ***** válasza:
.mer érdekel h miért gondolod azt,h mi tudjuk h miért ilyen 'álszentek' ezek a lányok-ahogy te mondanád.
2011. febr. 6. 15:06
 47/49 anonim ***** válasza:
15.06 maradj már meg a seggeden, miért törődsz más dolgával ? :)
2011. febr. 6. 15:22
 48/49 anonim ***** válasza:

mi az h könnyű ítélkezni mikor nem is ismerünk? te nem ezt csinálod azokkal a lányokkal, ugyanugy ítélkezel

és 13 évesen nem mind1 neked h ki hord melltartót és ki nem, ki sminkel és ki nem?

én 13 évesen már hordtam melltartót am.

meg amugyis nem a másik melltartó méretével kellene foglalkoznod, hanem magaddal

és hiába is tagadod itt be akarod magad állítani valami jókislánynak, h te nem sminkelsz, nem hordasz melltartót. és azt várod h mi megdícsérjünk h igen ügyes vagy, azokat a lányokat meg leszóljuk

foglalkozzál magaddal és ne másokkal

2011. febr. 7. 15:41
 49/49 anonim ***** válasza:

.15:22

Azért törődök a dolgával,mert azért írta ki kérdésnek..-.- ;)

2011. febr. 7. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!