Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen álszentek ezek a...

Miért ilyen álszentek ezek a lányok?

Figyelt kérdés

A 6. osztályban olyan lányok vannak hogy besírok tőlük. Pl. egy lány tömi a melltartóját, holott nem is lenne szüksége melltartóra, max. toppra, aztán facebookra olyan képeket rak ki, amin pucsít, csücsörít és a pántnélküli fölső miatt látszik a melltartója pántja. Akitől kiakadtam, az kiírta facebookon az üzenőfalára (nem néztem, főoldalon megjelent, de mindegy is) hogy mekkora szégyen hogy egyeseknek az a menő, ha kettes lesz a dogája, meg hogy inkább tanulnának, stb. Ma meg szünetben hússzor elment előttem ugrálva és dicsekedett, hogy neki bizony négyes lett a matekdogája és ő most mekkora zseni. Barátnőmet lestréberezte, csak mert ő képes 1-2 órát tanulásra szánni és nem kell pótvizsgáznia nyáron és mindigis kitűnő volt. Előttem teszi a csaj az agyát, pl. tudom, hogy tesin semmit se szokott csinálni, viszont egyik szünetben szóbajött a bukfenc, én mondtam, hogy nem tudok hátra, mert mindig kifordulok, erre elkezdett nyávogni hogy "úristen hány éves vagy? Én nem ismerlek." Emellett nekem azt mondta, hogy elítéli azokat, akik sminkelnek, meg milyen röhejes az, hogyha valaki grimaszol/csücsörít a képein, ehhez képest facebookon minden képén ki van sminkelve (szemceruza + szempillaspirál és csak 12 éves) és így oldalra húzza a száját, mintha egy madzagatot kötöttek volna rá. Van egy ugyanilyen barátnője, nézem facebookon a képeit és a hasamat fogtam a röhögéstől. :D Úgy ki volt pirosítózva, mint egy barbie + cseresznyepiros rúzs + összeragadtak a szempillái a szempillaspiráltól. Igazából nem is érdekelne, hogy a sulinkban ilyenek a hatodikos lányok, csak azon akadtam fenn, hogy nekem teszik az agyukat, hogy milyen gáz a nemtanulás meg a stb., aztán mindet csinálják. Miért ilyenek?

U.i.: Nem kérek a "törődj a magad dolgával" típusú válaszokból. Köszönöm.

11/L

2011. febr. 3. 21:09
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

Ne foglalkozz velük! Ők fognak 10 év múlva sarkonállni,neked pedig jó munkád lesz.

Én teljesen egyetértek veled,én is nagyon kiakadok ezektől a "tiniribiktől"!

11/L

2011. febr. 5. 08:09
 32/49 anonim ***** válasza:
90%
mert azt hiszik magukról h ők az istenek (13 wok és a max smink az ajakápoló szájfény, de az azért mert mindig kirepedezik a szám)
2011. febr. 5. 13:53
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Mit foglalkozol már velük?

Tökre láccik h kiba.ottul féltékeny vagy rájuk.

Vagy most mit akarsz hallani? H 'jajj kislány de sajnálunk na foglalkozz velük édes kicsi drága szívem!' vagy mi a fenét? szard már le őket! örülj h ez a legnagyobb problémád!

ja és még annyit hozzáfűznék h lehet h azért más méretű néha a melle mert más méretű a melltartója.pl ha én is kicsit kisebb melltartót veszek fel akkor kisebbnek láccik a mellem mind amekkora valójábaN. a szemceruza és a szempillaspirál tényleg nem nekik való de majd ők is rájönnek maguktól.amúgy meg ha 4es lenne a matekdogám én is örülnék neki,mi is szoktunk hülyülni a bnőimmel h 'vágod milyen király vok 4est írtam csajéé'

ennyi lenne a hozzáfűznivalóm,bocsi ha 1 kicsit undok vltam. de tényleg magasról xarjá' rájuk^^

2011. febr. 5. 14:08
 34/49 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Nem, nem azt várom hogy százan leírják, hogy ne foglalkozzak velük, meg hogy engem istenítsenek - spec. azt nagyon nem szeretem. Az volt a kérdésem, hogy ha már ilyenek (melltartó tömés, amit nem én találok ki, már írtam hogy osztálytársai is mondták, smink, 15-16 évesekkel való kavarás), miért kell másoknak a szentet játszani. Elég gáz hogy nem merik felvállalni. Az meg pláne hogy ők nem csak hülyéskednek azzal hogy milyen istenkirályak hogy HATODIKBAN 4-es lett a matekdogájuk, ill. lestréberezik azokat, akik hajlandóak tanulni és nem 2-es 3-as átlaguk van.

2011. febr. 5. 15:05
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Te mst kom olyan nem ismered azt a szót h LE-SzA-ROM?

Mi a f.szér foglalkozol felük csak kérlekkérlek azt mondd el nekem.PLS!

Utolsóválaszoló vltam.

2011. febr. 5. 15:44
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

várjvárjvárjvárjvárj.

még arra is adj nekem kérlek szépen választ,hogy mégis milyen típusú válaszokat vártál? Honnét tudjuk h miért ilyen 'álszentek' ezek a lányok ? Még soha a büdös életbe nem láttuk őket.Mégis honnét tudjuk?

2011. febr. 5. 15:47
 37/49 A kérdező kommentje:

"U.i.: Nem kérek a "törődj a magad dolgával" típusú válaszokból. Köszönöm. "

Ha te nem érted meg, én miért értselek meg?

2011. febr. 5. 15:48
 38/49 A kérdező kommentje:
Hát ez jó kérdés.
2011. febr. 5. 15:51
 39/49 A kérdező kommentje:
De veszekedni nem akarok, ez 100%. Szóval téma lezárva.
2011. febr. 5. 15:51
 40/49 anonim ***** válasza:
de miért érdekel ez téged?
2011. febr. 5. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!