Miért ilyen álszentek ezek a lányok?
A 6. osztályban olyan lányok vannak hogy besírok tőlük. Pl. egy lány tömi a melltartóját, holott nem is lenne szüksége melltartóra, max. toppra, aztán facebookra olyan képeket rak ki, amin pucsít, csücsörít és a pántnélküli fölső miatt látszik a melltartója pántja. Akitől kiakadtam, az kiírta facebookon az üzenőfalára (nem néztem, főoldalon megjelent, de mindegy is) hogy mekkora szégyen hogy egyeseknek az a menő, ha kettes lesz a dogája, meg hogy inkább tanulnának, stb. Ma meg szünetben hússzor elment előttem ugrálva és dicsekedett, hogy neki bizony négyes lett a matekdogája és ő most mekkora zseni. Barátnőmet lestréberezte, csak mert ő képes 1-2 órát tanulásra szánni és nem kell pótvizsgáznia nyáron és mindigis kitűnő volt. Előttem teszi a csaj az agyát, pl. tudom, hogy tesin semmit se szokott csinálni, viszont egyik szünetben szóbajött a bukfenc, én mondtam, hogy nem tudok hátra, mert mindig kifordulok, erre elkezdett nyávogni hogy "úristen hány éves vagy? Én nem ismerlek." Emellett nekem azt mondta, hogy elítéli azokat, akik sminkelnek, meg milyen röhejes az, hogyha valaki grimaszol/csücsörít a képein, ehhez képest facebookon minden képén ki van sminkelve (szemceruza + szempillaspirál és csak 12 éves) és így oldalra húzza a száját, mintha egy madzagatot kötöttek volna rá. Van egy ugyanilyen barátnője, nézem facebookon a képeit és a hasamat fogtam a röhögéstől. :D Úgy ki volt pirosítózva, mint egy barbie + cseresznyepiros rúzs + összeragadtak a szempillái a szempillaspiráltól. Igazából nem is érdekelne, hogy a sulinkban ilyenek a hatodikos lányok, csak azon akadtam fenn, hogy nekem teszik az agyukat, hogy milyen gáz a nemtanulás meg a stb., aztán mindet csinálják. Miért ilyenek?
U.i.: Nem kérek a "törődj a magad dolgával" típusú válaszokból. Köszönöm.
11/L
Köszönöm mindenkinek.
Utolsó előtti: Nem a koron múlik, hogy kell-e melltartó, hanem hogy mekkora az illető melle. És hogy őszinte legyek: Nekem nagyobb van, mint nekik, még úgy is, hogy tömik. Hogy honnan tudom? Pici a testük, vékonyak, a fejük is kicsi és akkora melleket csinálnak maguknak, mint az anyjuké. Ennyit erről. Irigy meg nem vagyok, nem akarok olyan lenni, mint ők, de biztos belelátsz a fejembe.
Utolsó: Érdekes módon a felnőttek többsége azt hiszi, hogy rossz hatással lesz ez ránk, meg utánozni fogjuk őket, amikor még az osztályukban is kiröhögik a fiúk.
6.: Az lehet, a 6 osztályos gimik elég erősek, de a mi iskolánk csak sima általános, elég 2-3 órát tanulni nyolcadikban ahhoz, hogy jeles legyél.
Utolsó: Nem az volt a kérdés, hogy ki kit vet meg, mert elhiszem hogy csípi a szemed hogy engem zavar, hogy ilyen emberek vannak a környezetemben + engem is piszkálnak, de ha nem tetszik, ne nézd.
LOl 5.es vagy?Az jön le hogy szeretnéd ha te is nagyobb lennél
Abban az osztályban napi fél óra pont elég ne mond már hogy te csak ezzel foglalkozol
Ilyenkor még játszani kell nem ezzel foglalkozni
Ajánlok vmit: Töröld le őket facebookon akkor nem fog kijönni az üzenőfaladon
Én abszolút egyetértek veled, de kicsi test kicsi fejhaz is lehet nagy melle.De én is falramászok ezektől A p*csáktól...
13/L
Figyelj, erre tényleg nem lehet mást mondani, minthogy ne törődj velük. Ha beszólnak és te visszaszólsz vagy éppen hallgatsz, attól még nem fognak békén hagyni, tapasztalat.
Aztán meg hogy tömik a melltartójukat, smink stb. Ők fogják kárát látni, és majd később lehet röhögve gondolnak vissza magukra.
Viszont hidd el, gimiben sokkal jobb lesz a helyzet, sokan mondják ezt, és tényleg így van. Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!