Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen álszentek ezek a...

Miért ilyen álszentek ezek a lányok?

Figyelt kérdés

A 6. osztályban olyan lányok vannak hogy besírok tőlük. Pl. egy lány tömi a melltartóját, holott nem is lenne szüksége melltartóra, max. toppra, aztán facebookra olyan képeket rak ki, amin pucsít, csücsörít és a pántnélküli fölső miatt látszik a melltartója pántja. Akitől kiakadtam, az kiírta facebookon az üzenőfalára (nem néztem, főoldalon megjelent, de mindegy is) hogy mekkora szégyen hogy egyeseknek az a menő, ha kettes lesz a dogája, meg hogy inkább tanulnának, stb. Ma meg szünetben hússzor elment előttem ugrálva és dicsekedett, hogy neki bizony négyes lett a matekdogája és ő most mekkora zseni. Barátnőmet lestréberezte, csak mert ő képes 1-2 órát tanulásra szánni és nem kell pótvizsgáznia nyáron és mindigis kitűnő volt. Előttem teszi a csaj az agyát, pl. tudom, hogy tesin semmit se szokott csinálni, viszont egyik szünetben szóbajött a bukfenc, én mondtam, hogy nem tudok hátra, mert mindig kifordulok, erre elkezdett nyávogni hogy "úristen hány éves vagy? Én nem ismerlek." Emellett nekem azt mondta, hogy elítéli azokat, akik sminkelnek, meg milyen röhejes az, hogyha valaki grimaszol/csücsörít a képein, ehhez képest facebookon minden képén ki van sminkelve (szemceruza + szempillaspirál és csak 12 éves) és így oldalra húzza a száját, mintha egy madzagatot kötöttek volna rá. Van egy ugyanilyen barátnője, nézem facebookon a képeit és a hasamat fogtam a röhögéstől. :D Úgy ki volt pirosítózva, mint egy barbie + cseresznyepiros rúzs + összeragadtak a szempillái a szempillaspiráltól. Igazából nem is érdekelne, hogy a sulinkban ilyenek a hatodikos lányok, csak azon akadtam fenn, hogy nekem teszik az agyukat, hogy milyen gáz a nemtanulás meg a stb., aztán mindet csinálják. Miért ilyenek?

U.i.: Nem kérek a "törődj a magad dolgával" típusú válaszokból. Köszönöm.

11/L

2011. febr. 3. 21:09
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mert sajnos ez lett a "menő".

De majd talán rájönnek arra, hogy cseppet sem az!

2011. febr. 3. 21:15
 2/49 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni, ilyen lányok mindig voltak és lesznek is. Idegesítőek, én tudom :) Most kezdenek kamaszodni, ezért azt hiszik, hogy ők már nagy nők, és így próbálnak viselkedni. Mondanám, hogy kinövik, de nem fogják, ez alaptermészettől függ- pl. te is sokkal értelmesebbnek tűnsz nálunk, ellenben ismerek 17-18 éves lányokat (akár idősebbeket is, csak a saját korosztályomból veszem a példát), akik ugyanilyen idióták még mindig - csak a hülye sorozatokról meg a hétvégi piálásokról tudnak beszélni. Amit tudsz tenni, az annyi, hogy kerülöd őket nagy ívben és kész :)
2011. febr. 3. 21:17
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
jaj de imádtam az ilyen buta lányokat. tényleg nem lehet mást mondani, minthogy ne foglalkozz velük. gyerekesek, majd kinövik. szerencsére én kimaradtam ebből, hatodikban már hárdkór imós voltam és sz*rtam bele az ilyesmibe. de hidd el, ha gimibe kerülsz, jobb lesz. ott már tényleg csak néhány ilyen csajszi van, de előbb-utóbb mindenki kinövi. együttérzek, gyűlöltem suliba járni (nem a tanulás miatt) 5-8ig. sajnálom. tényleg.
2011. febr. 3. 21:20
 4/49 anonim válasza:
86%

Küldj már linket róluk :D

Egyébként nyugi,minden jó érzésű ember csak sajnálja az ilyen lányokat.Milyen szüleik lehetnek?:(

2011. febr. 3. 21:23
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
21.23, szerintem a szüleik nincsenek fent facebookon :D
2011. febr. 3. 21:25
 6/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Én kerülöm őket, mert nem vagyok kíváncsi erre az énükre, csak ha nem nézzük ezeket, nagyon jó fejek. Lehet velük rendesen beszélgetni, amennyiben nem a 8-os fiúkról van szó (én utálom őket, folyton füttyögnek meg piszkálnak), ill. a tanulásról - bár ki is beszélne pont arról? Én pont azt néztem, hogy a szüleik is fent vannak facebookon, sőt, az ismerősük. :O Szívem szerint beraknám néhány képüket, napisząrra is lazán felraknám, de ennyire szemét még én se vagyok.
2011. febr. 3. 21:30
 7/49 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem a 7-es lányoktól tanulták, ők is ilyenek. Szív alakúra rúzsozott cseresznyeszínű száj, magassarkú, télen neylonharisnya + rövidnadrág. Röhejesek. Tegnap elkezdte az egyik barbiebaba hogy megver minket, mi csak kiröhögtük ezért elment. :D
2011. febr. 3. 21:31
 8/49 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjad őket.Nem kell az ilyenekkel foglalkozni,mert csak te leszel ideges.Hülye p*csák.Majd magukba szállnak egyszer,ha valaki jól megveri őket,mert beszólnak neki.;)
2011. febr. 3. 21:52
 9/49 anonim ***** válasza:
67%

Naah... Én is használok szemcerkát :D De én nem tömök semmit :D és négyes vagyok kb mindenből, ami sztem teljesen megfelel a nyolcosztályos gmnázium 7. osztályában.

12/L

2011. febr. 3. 21:59
 10/49 anonim ***** válasza:
24%
Már nem azért de egy 12 éves lánynak igenis szüksége van már melltartóra.ÉS lehet hogy te toppot hordasz de te nem ő vagy!Ha melltartót akar hordani hát hordjon!És mi van akkor ha pánt nélküli ruha van rajt és kilátszik a melltartójának a pántja nagyügy ez normális!!!És amúgyis honnan tudod hogy tömi a mellét??Megnézted vagy mi??Ne nyávogjál már csak egyszerűen irigy vagy rájuk h ők másabbak mint te!!
2011. febr. 4. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!