Miért ilyen álszentek ezek a lányok?
A 6. osztályban olyan lányok vannak hogy besírok tőlük. Pl. egy lány tömi a melltartóját, holott nem is lenne szüksége melltartóra, max. toppra, aztán facebookra olyan képeket rak ki, amin pucsít, csücsörít és a pántnélküli fölső miatt látszik a melltartója pántja. Akitől kiakadtam, az kiírta facebookon az üzenőfalára (nem néztem, főoldalon megjelent, de mindegy is) hogy mekkora szégyen hogy egyeseknek az a menő, ha kettes lesz a dogája, meg hogy inkább tanulnának, stb. Ma meg szünetben hússzor elment előttem ugrálva és dicsekedett, hogy neki bizony négyes lett a matekdogája és ő most mekkora zseni. Barátnőmet lestréberezte, csak mert ő képes 1-2 órát tanulásra szánni és nem kell pótvizsgáznia nyáron és mindigis kitűnő volt. Előttem teszi a csaj az agyát, pl. tudom, hogy tesin semmit se szokott csinálni, viszont egyik szünetben szóbajött a bukfenc, én mondtam, hogy nem tudok hátra, mert mindig kifordulok, erre elkezdett nyávogni hogy "úristen hány éves vagy? Én nem ismerlek." Emellett nekem azt mondta, hogy elítéli azokat, akik sminkelnek, meg milyen röhejes az, hogyha valaki grimaszol/csücsörít a képein, ehhez képest facebookon minden képén ki van sminkelve (szemceruza + szempillaspirál és csak 12 éves) és így oldalra húzza a száját, mintha egy madzagatot kötöttek volna rá. Van egy ugyanilyen barátnője, nézem facebookon a képeit és a hasamat fogtam a röhögéstől. :D Úgy ki volt pirosítózva, mint egy barbie + cseresznyepiros rúzs + összeragadtak a szempillái a szempillaspiráltól. Igazából nem is érdekelne, hogy a sulinkban ilyenek a hatodikos lányok, csak azon akadtam fenn, hogy nekem teszik az agyukat, hogy milyen gáz a nemtanulás meg a stb., aztán mindet csinálják. Miért ilyenek?
U.i.: Nem kérek a "törődj a magad dolgával" típusú válaszokból. Köszönöm.
11/L
Köszi szépen.
Bátyám végzős, mivel van 1 féléves húgunk, sokszor jönnek át játszani vele (érdekes módon a bátyámmal tényleg nem foglalkoznak :D) és ahogy elnézem őket, kevesebb smink van rajtuk, nincs annyira kivágott fölsőjük és nem is hordanak magassarkút. Durva...
"sokszor átjönnek játszani vele"
előző hozzászólásod
Igaz, nekem is van meggypiros-szívecskeszájas képem face-n, de nem vagyok pics@. Jóban vagyok a fiúkkal is, akik csinosnak tartanak, de nem ülök az ölükbe. Amúgy én is ugrálnék örömömben a 4es matekdogától, de megnézem, hogy az ilyen kis reálagyú minizsenik, akik megjegyzem, általában nem szépségek, mikor tudnának levinni egy fél órás gitár-ének műsort:P
13L
Köszönöm.
Most muszáj kibeszélnem őket, elvégre ez egy kérdés... Amúgy nem szokásom. Nem is akarok kitűnni a tömegből, ha viszont irigy lennék rájuk, mert nekik sikerült a nemtanulással, sminkeléssel és egyebekkel különbnek, utánuk csinálnám, de én enyhén szólva irtózom ettől éstudom hogy magamnak tanulok, nem másnak. Általában ha elkezdenek piszkálni mert "stréberek" vagyunk, vagy pont az ellentéte, akkor csak furán nézek rájuk és elmegyek.
Mellesleg természetes, hogy gyerekesen viselkedek és számotokra ezek apró, pici problémák (nekem se ez a legnagyobb, de ezt meg lehet valahogy oldani), mert én GYEREK vagyok és az a dolgom, hogy gyerekes legyek és kiborítsam az idősebbeket a hülyeségeimmel. :D Engem is ki tudnak akasztani a kisebbek, pl. egyszer ráestem ugrás után a bokámra, csak bicegni tudtam és be volt fáslizva, erre egy 7-8 éves lány elkezdett nekem nyafogni hogy jajja lehorzsolta a könyökét, mihez kezdjen... Szóval átérzem a helyzeteteket, de ilyenek a fiatalabbak. Ha csípi valaki szemét az én übermegagigaultra nagy problmám, ne olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!