Csak én érzem úgy, hogy egyszer meg kellene filmesítenem a kamaszkoromat? :D 13L
Figyelt kérdés
Annyira jó lenne majd felnőtt koromban egy filmet készíteni az életemből... Ellenségek, tönkrement és új barátságok, szerelem, sok nevetés, de sírásból is van... Pont olyan film lenne, amit megnéznék. Szerintetek nem hülyeség?
13l
2011. febr. 3. 15:42
21/21 anonim válasza:
Hát én mindig azon gondolkozom, hogy írok egy regényt az életemből, de nem úgy, amilyen, hanem mondjuk kicsit máskápp. Bár én nem lérzem magam boldognak, a szüleim nem akarnak megérteni, talán mert másmilyen vagyok, mint ők. Szinte minden nap balhé van otthon, úgyhogy alig várom, hogy lelépjek a koleszba. De most elkezdtem írni egy regényt, amiben bemutatom az alig 15 éves magamat, csak persze más névvel, aki a Costa Concordián utazott a családjával, és amikor süllyed a hajó, nem sáálok be a csónakba(anyuék úgy tudják), egy másik csónakkal kimegyek, amint kiköt a csónak, fogom magam, megmentett bankkártyámról leweszem a pénzt, hajóval elmegyek Rómába, onnan felszállok egy gépre és irány Amerika! Eddig jutottam, ez vagy 55-60 oldal eddig. Valahogy úgy fogom folytatni, hogy az ottani ismerőseimhez megyek. Kitudja, hátha ebből egyszer könyv lesz, abból pedig film. :) Amugy az amerika elcseszett filmek közel sem hasonlítanak a valóságra. Ott mindig van pénz(valamennyi9, és nincs olyan gondjuk, hogy hogyan jöhetne össze egy fiúval, tök simán elhívja valahova, ott nincs olyan, hogy a szülő ezt-meg azt nem akarja stb 14L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!