Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy egyszer meg kellene filmesítenem a kamaszkoromat? :D 13L

Figyelt kérdés

Annyira jó lenne majd felnőtt koromban egy filmet készíteni az életemből... Ellenségek, tönkrement és új barátságok, szerelem, sok nevetés, de sírásból is van... Pont olyan film lenne, amit megnéznék. Szerintetek nem hülyeség?

13l

2011. febr. 3. 15:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Melyik országban/városban élsz amúgy?

Nézd meg a Skins című sorozatot, nekem az nagyon tetszik.

2011. febr. 3. 19:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem, miért lennél különleges. Kocsiban öltözni, na és? Egyébként ez meg Neveletlen hercegnős...

Ezzel már nem is számolom, hanyadik filmnél, sorozatnál tartunk. Nézzed azokat, nem kell senkinek még egy.

Második voltam.

15/L.

2011. febr. 3. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekemis tiszta olyan xD Nemrég pl kimentünk a haverokkal az erdőbe és ordibáltunk, nekem meg tisztára kiszakadt a nadrágom xD És hülyültünk xD Meg van egy csomó érdekes dolog, ráadásul velem sokan kicsesznek, ezért sokat verekedek, szóval egy "agresszív kiscsaj" című filmet igenis lehetne belőle forgatni xD Meg az is vicces volt, h egy tök magas palánkról simán leugrottam egy medencébe, de a többiek nem mertek xD Olyan volt kb, mint Mr Bean az uszodában x'D
2011. febr. 3. 21:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Attól még nem vagy különleges, mert külföldön élsz, néha a kocsiban készülsz el, sok hülyeség történik veled.

Jajj...képzeld..velem is pont ugyanezek a dolgok vannak, de szerintem nem kéne filmre venni az életemet, mert nem tartozik másra.

2011. febr. 3. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Pont ezaz. :D hogy ilyenek bárkivel meg történhetnek, mert hétköznapi dolgokat soroltok... Majd akkor fogják megfilmesíteni az életedet, ha te is varázsló leszel, és sárkányokkal röpködsz...
2011. febr. 3. 21:41
 16/21 A kérdező kommentje:
nem érzem magam különlegesnek, de szerintem tök jó lenne egy film, amiben nem mézes-mázasan vannak bemutatva a dolgok, hanem pl. a szekáltnak nem azt mondják a vadbarmok, hogy "De gázul néz ki! Jájj, menj el innen!" hanem rendesen "b@zmeg húzz a csába".. én megnézném:) Amúgy Ausztriában élek
2011. febr. 4. 13:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Én igazából úgy érzem, hogy ha megfilmesíteném a mostani életem akkor más nem valószínű, de én halálra röhögnémm magam, megv pl. ha menézném mondjuk 30-40 év múlva visszatérnének az emlékekk meg ilyenek.Szóval másnak lehet hogy nem lenne érdekes(biztos) de nekem aki ezt átélte nagyon vicces lenne...:)

13L

2011. febr. 4. 15:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, főleg nekem, meg a barátaimnak lenne érdekes, mert visszaemlékeznénk a fura szállóigékre, főcímdalokra, minden hülyeségre...
2011. febr. 4. 17:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy filmesíteném meg, hogy most, kis dokumentulfilmet készítenék a barátaimról, családomról, magamról, amit később megnéznék. de nem mozis kiadott film lenne, csak egy kis aranyos CD, amit betehetek a DVD lejátszómba, és elmélyülhetek benne azzal a tudattal, hogy ezt nem sokan láthatják, nem sokan tudhatják minden titkomat :D csak az a baj vele h nagyonsazr a hangom xD
2011. febr. 4. 17:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagy cucc. Írj naplót és majd visszaolvasod. Én írtam ilyen korban, most, hogy 20 évesen visszaolvasom, csak azt tudom godolni, hogy mennyire gázok voltak az akkori problémáim, mennyire hülyeségeken sajnáltam magam és borultam ki, miközben nem kellett volna. A jó dolgok megtörténtek, emléknek szép, de ennyi.

Igaza van amúgy az elsőnek, tényleg minden amcsi elsz.art tinifilm erről szól, benned sincs semmivel több extra, mint a hozzád hasonlókban. Felőlem akár Amerikában is élhetnél, akkor sem leszel különlegesebb.

2011. febr. 4. 19:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!