Ciki ha egy fiú közösségbe (suli-ba) használ szőlőzsírt?
Ha száraz a szád, akkor használd, ne mindig. A szemöldök csipesszel meg ne szedd ki vékonyra, vagy formásra...
TANULJ MEG VISZONT ÍRNI!
:D Osztálytársam is olyat használ. Ő csak simán előkapta és bekente. Kivan száradva a szám ennyit mondott és levan tudva. Senki se b*szatta igaz az nálunk 18-23ig vnnak emberek az osztályban, kinőttünk már az ilyesfajta cseszegetésből :-) Én ilyen rószaszínt XD de nem látszik meg a számon, előtte ilyen piros volt. Csak itthon használom mert ez az egy van :D
18f
Szerintem nem egy fiú osztálytársam is használ és senkit sem zavar!
Csak egyszer mosolyogtam rajta kicsit (de nevetett is velem együtt),mert úgy nézett ki mintha piros rúzs lenne xD
De miután megtudtam hogy nem az már nem is nevettem rajta:) Semmi gond nincs vele=D
14/L
egyik oszt társam is használt és van 4 riban.c oszt társam akik elkezdték durván cikizni nem vok jóba a sráccal de sajnáltam már....:/
szala pi.csák szerint az de a normális emberek szerint nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!